Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Klar til EM: Se alle kampe hos Cocks & Cows og Camping i Kødbyen

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Euro 2021 er over os, og i den anledning har folkene bag det efterhånden ikoniske burgerbrand, Cocks & Cows, valgt at gå all in på fodbold, mad og fest.

Er du rigtig god til at gætte resultater kan du være med en lodtrækningen om et gavekort på 250 kr. og endda en rejse til Euro-destinationen til en værdi af 10.000 kr.

Foto PR

All-in på bold

Hos Cocks & Cows og på minigolfbaren, Camping, har de oplevet ekstrem opmærksomhed og et stort behov efter den gode stemning fra gæsternes side efter genåbningen af landet.

”Vi ser os egentlig ikke som burgerrestauranter, men mere som aktivitetscentre hvor du tilfældigvis kan få noget vildt godt mad, og det har vi oplevet har været præcis det folk har ledt efter.

Derfor skruer vi som altid op for musikken, og når kampene er slut, så man kan få den fulde gå ud oplevelse,” fortæller Cocks & Cows’ direktør, Helena Small.

”Vi havde egentlig tænkt os kun at vise kampene på Amager og Ravnsborggade, men efterspørgslen efter fodbold og borde har været enorm, så nu har vi valgt at gå linen ud og gøre det i hele byen og på Camping.”

I anledning af EM har Cocks & Cows også sammensat specielle Euro-menuer med burger, side og dip og to øl eller drinks for 248 kr.

Du kan også prøve den efterhånden velkendte alt inklusiv menu ”Treat Yourself”, hvor man kan vælge alt fra menukortet til 349 kr. for 1,5 time og 449 kr. for 2,5 timer – dog kun hos Cocks & Cows og ikke hos Camping.

Husk at man med fordel kan forudbestille, så du kun skal tænke på bold på dagen.

Foto PR

Gæt resultatet og vind rejse

Til hver kamp er der sat en konkurrence op blandt gæsterne, hvor man kan gætte resultatet.

Ud af de rigtige svar trækkes der hver dag lod om et gavekort på 250 kr. på alle steder.

Alle, der har deltaget i konkurrencen i løbet af hele turneringen, deltager desuden i lodtrækning om en rejse til en Euro-destination til en værdi af 10.000 kr. Vinderen trækkes på finaledagen og annonceres lige efter.

Hvad: EM hos Cocks & Cows og Camping i Kødbyen
Hvor: Hos Camping i Kødbyen og alle Cocks & Cows’ restauranter
Hvornår: Fra den 11. juni til den 11. juli 2021
Hvor meget: Euro menu til 248 kr
Hvordan: Læs mere og book her og hos Camping her

Del artikel

Andre læser også