ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se godt ud med færre penge

Af Annoncør

Hvem siger, at man behøver at have en fed pengepung for at se godt ud? Der er ikke nogen, der kan se, om din makeup har kostet 200 kr eller 2000 kr. Det handler om at bruge det, man har og finde de gode tilbud. Hvis ikke du kan finde det, du skal bruge i fysiske butikker, så er det værd at shoppe online. Især når det kommer til abonnementsløsninger, kan der være mange penge at spare.

Der kan være forskellige grund til at nogen vælger at gå med makeup. For nogen kan det være svært at gå ud ad døren uden makeup, fordi det er blevet så stor en del af dem, mens det for andre handler om at udtrykke deres kreative side. Makeup er altså ikke kun med til at give selvtilliden et boost. Det er også et kraftfuldt værktøj til at få verden til at se en person, som hun (eller han) gerne vil blive set.

Når det kniber med pengene

Makeup bliver ikke nødvendigvis set som noget, der er essentielt at eje, så hvis man som ung ikke har den største opsparing og heller ikke får lommepenge af sine forældre til at købe makeup, så handler det om at være god til at finde tilbuddene. En tur rundt i Ballerups butikker og centre sammen med veninderne, kan dog hurtigt resultere i tomme hænder.

Det kan nemlig være svært at finde gode tilbud på makeup i de fysiske butikker. Selv når der er udsalg, så kan produkterne stadig have en høj pris, når man kommer til kassen. I stedet kan man hoppe online på sider som LuxPlus, hvor man kan finde overraskende gode tilbud. Det kan især betale sige at shoppe hos LuxPlus, hvis man kan lide at prøve ny makeup hver måned eller med jævne mellemrum. 

Brug hvad du har

Det er dog også vigtigt at bruge, hvad du har. For hvis man køber en masse produkter og ender med aldrig at bruge dem, så vil det alligevel være spildte penge. Så hvis ikke du ved, hvordan du skal bruge de ting du i forvejen sidder inde med, så kan man nemt finde nogle inspirerende videoer med lignende produkter. Hvis man kan finde ud af at bruge det, man har, kan man nemt få sine gode egenskaber til at se endnu bedre ud.

Det kan også være en god idé at fokusere på en bestemt del af ansigtet, så man heller ikke behøver at bruge så mange produkter. Vil du for eksempel gerne fremhæve øjnene, så læg et godt lag mascara på vipperne. Eller sæt fokus på læberne med en flot læbestift. Det behøver virkelig ikke at koste mange penge at se godt ud.

Del artikel