Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stjernespækket gys: Rædselsvækkende intro til “Riget Exodus” netop afsløret

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Nu kan nedtællingen for alvor begynde.

Gyserfans har ventet i spænding, og endelig har Zentropa annonceret premieredatoen for Lars von Triers kommende sæson af “Riget”.

Det bliver søndag 9. oktober, du kan se kultserien, når den får Danmarkspremiere på Viaplay, og senere vil den kunne ses på DR.

Udover at afsløre premieredatoen har Zentropa udsendt introen til “Riget Exodus”, og vi tør godt love, at den vil vække såvel gensynsglæde som rædsel hos de danske gyserfans. Du kan se introen nederst i artiklen.

Stjernespækket cast

I introen præsenteres seriens stjernespækkede cast, som tæller blandt andre svenske stjerner som Mikael Persbrandt og Alexander Skarsgård samt danske favoritter som Bodil Jørgensen, Lars Mikkelsen, Birthe Neumann, Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro.

Ghita Nørby er tilbage i rollen som den tidligere narkoselæge Rigmor Mortensen, lige som Henning Jensen er tilbage som Hospitalsdirektør Bob.

Det bliver desuden et gensyn med Peter Mygind som Mogge og Søren Pilmark i rollen som reservelægen Krogshøj også kaldet Krogen, mens Laura Christensen vender tilbage i rollen som Mona.

“Riget Exodus” udspiller sig lige som de tidligere sæsoner på Rigshospitalet her i København, og også denne gang har Lars von Trier skrevet manuskriptet sammen med Niels Vørsel.

Del artikel

Andre læser også