Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Gratis: Se Disneys juleshow på storskærm på Vesterbro

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Når ventetiden frem mod julemad og gaver synes alt for lang, er Disney altid på pletten med underholdning for store og små.

Disneys Juleshow har i årevis været en tradition i mange danske hjem, og igen i år ruller juleklassikeren over skærmen, når klokken slår 16 den 24. december.

Men hvorfor nøjes med at se Jesper Fårekylling, Bambi og alle de andre kære karakterer på en lille skærm derhjemme, når man kan opleve alle de hyggelige Disney-klip på et stort lærred, mens man er i godt selskab ude i byen?

Fælles tv-stue og julegodter

På Vesterbro forvandles det folkelige hus Absalon til en stor fælles tv-stue for folk i julehumør, og her kan man slå sig ned foran lærredet og se Disneys Juleshow ganske gratis.

Showet vises i sin fulde længde fra klokken 16 til 17, og der er således rig mulighed for at glemme julestress, gaveindpakning og madlavning for en stund og komme helt ned i gear.

Absalons bar er åben på dagen, så man kan forsyne sig med kaffe, te, kage, gløgg og andre godter, mens Bambi snubler på isen, og Lady og Vagabonden deler en portion spaghetti.

Både børn og voksne er velkomne.

Hvad: Disneys Juleshow
Hvor: Absalon, Sønder Boulevard 73, København V
Hvornår: 24. december 2022 kl. 16
Hvor meget: Gratis adgang

Del artikel

Andre læser også