Se med online: Så er der igen væddeløb på Klampenborg Galopbane

Skrevet af: Redaktionen
Klampenborg Galopbane The Macallan Derby PR Foto
Klampenborg Galopbane The Macallan Derby PR Foto

På lørdag den 2. maj åbner Klampenborg Galopbane endelig sæsonen 2020 med væddeløb.

Løbsdagen bliver, grundet de samfundsmæssige omstændigheder med Corona, afholdt uden publikum på lægterne og under særlige restriktioner og krav.

“Det er sportens fælles engagement og respekt for disse retningslinjer, som gør at vi kan komme i gang med at afvikle væddeløb og levere live sport igen,” skriver man i en pressemeddelelse.

Løbsdagen, Spring Racing, byder på 9 spændende væddeløb, heriblandt det traditionsrige Dansk Jockey Club Cup (L) og Efesos Sceptre Stakes, som er et løb kun for hopper.

Hungrer efter live sport

Se løbene live på Facebook fra kl. 12.40

“Vi er mange som hungrer efter live sport i Danmark, og derfor har vi glædeligvis med hjælp fra Dansk Hestevæddeløb sikret, at vi kan sende hele vores løbsdag live på vores egen Facebook side,” skriver Klampenborg Galopbane.

I Dansk Jockey Club Cup kl. 14.25, skal Learn by Heart med den tidligere Danske Derby vinder Rafael De Oliveira i sadlen kæmpe om en samlet præmiesum på kr. 200.000.

Hesten er opdrættet af den engelske Dronning Elizabeth den 2. af Storbritannien og blev i 2017 købt af Lone-Kaj Nielsen for ca. 1.4 millioner danske kroner.

Learn By Heart har blandt andet vundet Stockholms Stora Pris i fjor.

Løbene bliver vist live her