Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Send en blomst fra en lokal butik i København

Af Annoncør

Synes du også at hverdagen går uendeligt hurtigt, og pludselig så er dagene bare fløjet forbi? Samfundet er lige nu skruet sådan sammen, at flere og flere føler, at vi blot bevæger os rundt i et uendeligt hamsterhjul, og at tiden egentlig bare forsvinder for os. Vi har travlt, og vi skynder os altid for at kunne nå det næste. Dette betyder også, at vi nogle gange glemmer dem vi har kær. Derfor kan du her læse med, og høre hvordan og hvorfra du nemt kan sende en sød tanke til dem du holder af.

Sørg for at passe på dine relationer

Det er vigtigt, selvom vi har travlt, at vi husker at værne om de personer vi har kær, og passer på de relationer vi har. Det gælder både familien, vennerne, kollegaer eller måske trænings kammarater. Man kan nemt blive så opslugt af hverdagen, at man glemmer, at der er andet omkring en. Derfor er det vigtigt, at man husker på, at man uden meget besvær og planlægning, sagtens kan sende disse mennesker en sød tanke, således man er sikker på at de føler sig tænkt på og værdsat.

Send blomster

Hvis du ønsker at sende en sød tanke, til en person du har kær, ja så kan du Send en blomst fra en lokal butik i København ved at klikke på linket her. På den måde får du mulighed for nemt at sende blomster afsted, og samtidig så støtter du en lokal butik i dit nærområde. Du kan derudover selv være med til at bestemme hvilken buket det skal være, hvilke blomster du ønsker, og til hvilken pris. 

At modtage blomster er en super fin gestus, således personen ved at du tænker på dem, og at du virkelig sætter pris på dem og alle de gode minder som i har sammen.

Send en gavekurv

Du kan også vælge at sende en gavekurv til den person du holder af. Denne gavekurv kan du også lave og bestille ved hjælp af linket ovenfor. Du kan selv finde frem til hvad du ønsker at sende, om det måtte være vin, chokolade, hyggelige stearinlys eller måske lidt andet dekorativt eller selvforkælelse. Der er altså masser af valgmuligheder, hvilket gør det mere personligt, end den mere almindelige gavekurv man kan sende afsted.

Så husk dine nærmeste på, at du holder af dem, og værdsætter dem, med enten smukke blomster eller en gavekurv allerede i dag.

Del artikel

Andre læser også