Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sexlegetøj – en vej til et mere varieret og intenst sexliv

Af Annoncør

Et godt sexliv er vigtigt for mange mennesker. Der er mange veje til et godt sexliv, og variation spiller ofte en stor rolle. Sexlegetøj kan være med til at skabe et mere varieret og intenst sexliv – uanset om du er single eller med en partner. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan sexlegetøj kan give dig et endnu bedre sexliv.

Sexlegetøj – en guide

Sexlegetøj er ikke længere tabubelagt, og det er der en grund til. Sexlegetøj kan nemlig være med til at spice dit sexliv op på en helt ny måde, og det behøver ikke at være pinligt eller flovt at bruge. Tværtimod kan det faktisk være meget givende, og man kan have mange timers sjov med sit sexlegetøj. Her er en lille guide til nogle af de mest populære typer af sexlegetøj:

  • Dildoer: Dildoer findes i et hav af forskellige størrelser, former og farver. Dildoer bruges typisk til vaginal eller anal stimulation, men de kan også bruges til klitorisstimulation.
  • Vibratorer: Vibratorer findes ligeledes i et hav af forskellige størrelser, former og farver. Vibratorer bruges typisk til klitorisstimulation, men de kan også bruges til vaginal stimulation eller anal stimulation.
  • Anal legetøj: Anal legetøj består typisk af dildoer eller vibratorer designet specielt til anal stimulation.

Tips og idéer til sjove aktiviteter med sexlegetøj

Der er mange sjove aktiviteter, man kan lave med sexlegetøj. Det kommer helt an på, hvad man har lyst til, og hvilket slags sexlegetøj man har. Hvis man for eksempel har en vibrator, kan man bruge den til at stimulere klitoris under samleje. Dette vil give en helt anden og mere intens orgasme for kvinden. 

Hvis man har en dildo, kan man bruge den til at stimulere G-punktet under samleje eller onani, hvilket også giver mere intens orgasme for kvinden. Hvis man har en buttplug, kan man bruge denne under penetration eller onani for at stimulere endnu flere nerveender og dermed få endnu mere ud af sin seksuelle oplevelse. 

Derudover er det altid sjovt at eksperimentere med nye stillinger og teknikker, både med og uden sexlegetøj.

Fordele ved at introducere sexlegetøj i dit sexliv

Sexlegetøj kan være med til at spice dit sexliv op på en helt ny og anderledes måde. Det kan give dig og din partner nye ideer til, hvordan I kan have sex, og det kan være med til at gøre jeres sexliv mere varieret. Sexlegetøj er ikke kun forbeholdt par – singlepersoner kan have mindst lige så meget glæde af et stykke sexlegetøj. 

Både mænd og kvinder kan få en masse ud af at anvende sexlegetøj, både alene eller med en partner. Undersøg markedet, og find ud af, hvad der tiltaler dig – og oplev effekten på egen krop! 

Del artikel

Andre læser også