ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt fra Løvens Hule: Mode-kometer åbner første butik i hjertet af København

Af Michael Qureshi
Trioen bag Shaping New Tomorrow
Trioen bag Shaping New Tomorrow

Jesper Buch har kaldt det sin bedste investering i Løvens Hule nogensinde.

Tøjbrandet Shaping New Tomorrow er det seneste år brudt igennem lydmuren, siden de var med i Løvens Hule på DR og fik Jesper Buch samt Birgit Aaby ind som investorer.

Der har været flere artikler om dem i blandt andet Børsen og Finans, og senest leverede de et kanon regnskab, hvor de 45-doblede deres overskud på bundlinjen sammenlignet med året før.

Shaping New Tomorrow gået fra et plus på 200.000 kr. til et overskud på 8,3 mio. kr. med kæmpe online-salg på deres webshop samt Flagship Store i Aalborg, hvor de tre unge fyre kommer fra.

Nu åbner de for første gang en Shaping New Tomorrow butik uden for det nordjyske, og det bliver på en af de fashionable adresser i Indre By i København.

Inviterer til Grand Opening i Pilestræde

Således inviterer Shaping New Tomorrow til Grand Opening fredag d. 3. maj i Pilestræde i et område, hvor flere af Københavns lækre spisesteder og butikker ligger.

Shaping New Tomorrow er et livsstils brand, der inkorporerer funktionalitet og behaglighed i klassisk herretøj. De er mest kendte for deres Perfect Pants koncept, der kort fortalt er pæne bukser føles som joggingbukser.

“Det er det helt rigtige område for os, hvor vi er omringet er en lang række gode special butikker og vi ser frem til at supplere med vores koncept,” siger medindehaver Christoffer Bak til MigogKbh.

I Aalborg har Shaping New Tomorrow netop vundet prisen for Byens Bedste Butik kåret af vores søster-site MigogAalborg 

Deres tilgang til højt service-niveau spillede blandt andet ind i vurderingen af kåringen. Den bringer de selvfølgelig med til København.

“Vi glæder os til at vise københavnerne vores tilgang til service.

Det bliver fantastisk at få en butik mere, hvor alle der er nysgerrige kan komme ind og prøve, hvor lækkert produktet er og finde den helt rigtige størrelse første gang,” lyder det fra Kristoffer Bak.

Jesper Buch jubler over regnskab

Serie-iværksætter Jesper Buch, der stiftede Just Eat, kalder SNT en af sine bedste investeringer nogensinde.

”Jeg investerede ikke i bukser, men jeg investerede i dem, fordi jeg blev forelsket i dem. Fra første møde kunne jeg mærke, at jeg godt kunne arbejde med dem, og at de er sultne ad helvede til.

Jeg har hjulpet dem rigtig meget for at få et brand op at køre. Der er næsten ikke gået en dag, hvor vi ikke har talt sammen.

Det er absolut den bedste investering, jeg nogensinde har foretaget i Løvens Hule. Jeg kender ikke i morgen, men det kommer til at stikke helt af,” har han blandt andet fortalt til Børsen.

Udvider til fire nye lande
SNT har et mål om at fordoble omsætningen til næste regnskabsår.

Det skal blandt andet ske ved at udvide til hele fire nye lande.

Her taler vi Sverige, Holland, Tyskland og England, hvor virksomheden netop har åbnet webshops.

De første 100 der køber for minimum 500 kr. på åbningsdagen i maj får en goodiebag, der i indhold har en værdi på 1000 kr.

Hvad: Shaping New Tomorrow Grand Opening
Hvor: Pilestræde 52
Hvornår: Fredag d. 3. maj kl. 10.00
Tjek Facebook-begivenhed her

Del artikel

Andre læser også