Shop flotte sager til hjemmet: Så er der keramikmarked på Vesterbro

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Keramik er noget af det hotteste, du kan fylde dit hipsterhjem med i øjeblikket.

Lige fra gamle Kähler-vaser fundet på loppemarkeder til nye og moderne skulpturer, lamper og service købt i cool københavnerbutikker.

Men måske er du endnu ikke hoppet med på bølgen, eller måske vil du bare gerne have fingrene i mere keramik end det, der allerede pynter på dit køkkenbord og dine reoler.

I begge tilfælde er der god grund til at lægge vejen forbi det folkelige og festlige kulturhus Absalon på Vesterbro lige om lidt.

På lørdag 17. august er der nemlig rig mulighed for at shoppe brugskunst og pyntegenstande til boligen, når der er keramikmarked på adressen Sønder Boulevard 73.

Læs også: De 10 bedste prisvenlige restauranter i København

Køb en lille bid af Japan

Absalon har inviteret Yonobi Studio på besøg, og det er således produkter fra det japansk-inspirerede keramikstudie, du kan købe på markedet.

Yonobi holder til daglig til i Ny Kongensgade i Indre By, hvor de afholder kurser, og i Løvstræde finder du studiets butik, som er fyldt med værker fra hele verden.

Men for en kort stund popper de altså op på Vesterbro.

Keramikerne hos Yonobi er vilde med Japan, hvilket kan ses på mange af kreationerne. De skaber blandt andet kopper, skåle, krukker og vaser, så du kan uden tvivl finde noget spændende at pifte stuen op med eller give i gave til en keramikfan.

Markedet er åbent fra kl. 10 til 15, og der er gratis adgang.

Absalons café holder åbent hele dagen, så du kan forsyne dig med morgenmad, frokost eller snacks, når du kommer for at shoppe.

Hvad: Keramikmarked
Hvor: Absalon, Sønder Boulevard 73, København V
Hvornår: Lørdag 17. august kl. 10-15
Hvordan: Gratis adgang

Læs også: Genial gademad fra Japan: Kuma har åbnet ny restaurant i København