Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Adresse
Falkoner Alle 21, Frederiksberg, Danmark
Website
vibholm.dk

Vibholm

Vibholm er en landsdækkende familiedrevet virksomhed med 24 butikker samt webshop i både Danmark og Sverige. Tilbage i 2007 åbnede Tenna Vibholm den første Vibholm butik på Strøget i Århus med et ønske om at være en mere moderne smykkebutik med et bredt sortiment, som indeholder en kombination af klassiske og modeprægede smykkebrands. Siden da er det gået stærkt – men visionen om at udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker, er stadig den samme.

– Udover at forhandle de klassiske smykker, vi kender fra guldsmedene, vil vi også forhandle de mere modeprægede smykkebrands, som man oftest kun finder i tøjbutikker, siger Tenna Vibholm.

Smykker er mere end bare guld, sølv og diamanter – smykker taler kærlighedens og venskabets sprog. De smykker vi får gennem livet holder minderne i live og kan bringe smil frem på selv de grå dage. Men det kan være svært at vælge, og man kan have brug for vejledning. I Vibholm står der altid faglært personale klar til at hjælpe og rådgive – uanset om det er dig selv eller en anden, der skal forkæles.

Vibholm har et bredt udvalg af de mest populære brands i alle prisklasser. Du finder smykker fra brands som bl.a. Georg Jensen, Ole Lynggaard, Dulong, Jane Kønig, byBiehl, Pernille Corydon, Maanesten, Maria Black, Sif Jakobs, Jeberg, Lund, Mads Z, Nuran og mange flere. Er du på udkig efter et ur, kan du vælge mellem ure fra Jaguar, Tissot, Certina, Arne Jakobsen, Daniel Wellington og mange flere

Derudover tilbyder Vibholm 100 dages fuld bytteret og landsdækkende bytteservice, så du kan bytte både i butik og på webshoppen.