Sidste chance: Stem på den bedste brunch i Kbh og vind fede præmier

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Hvem laver den bedste brunch i København?

Det er vi her på MigogKbh i gang med at finde ud af, for vi er ganske enkelt pjattede med brunch. Og heldigvis har mange af vores rare læsere budt ind med deres meninger og stemt på deres favoritter.

Hvis du endnu ikke har nået at stemme, skal du skynde dig at gøre det, for afstemningen slutter snart.

Mandag 15. juli er sidste chance for at stemme på den bedste brunch i Kbh.

Vi har udvalgt ni steder, som er vores brunch-favoritter, og blandt dem skal vi finde en vinder, som kan kalde sig bedst i Kbh.

Du kan stemme på dine yndlingssteder ved at vælge din top 3 her.

De ni nominerede er Gaarden & Gaden, The Union Kitchen, Café Livingstone, Nimb, Mad & Kaffe, Sidecar, Møller Kaffe & Køkken, Wulff & Konstali og Café Baryl.

Spænding til det sidste

Slutspurten er for alvor sat ind, og det ser ud til, at der bliver tæt løb lige til det sidste.

Vi kan afsløre, at tre af de nominerede lige nu ligger særdeles tæt – nemlig Møller Kaffe og Køkken, Gaarden og Gaden samt The Union Kitchen, og det er endnu ikke til at sige, hvem der kommer til at løbe med sejren.

Faktisk er det heller ikke umuligt for de øvrige seks nominerede at indhente førergruppen, så der er tale om en nervepirrende kamp, hvor hver enkel stemme kan blive afgørende.

Stem på din favorit og vind fede præmier

Vi sætter stor pris på, at så mange madglade københavnere har valgt at stemme på deres favorit-spots i byen, og derfor har vi sat lækre præmier på højkant.

Når du har valgt din personlige top 3 her og trykket på “Stem og få din video”, har du mulighed for at deltage i lodtrækningen om lækker brunch for to på ALLE dine tre favoritsteder.

Alt, du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at indtaste din email-adresse og trykke på tilmeldingsknappen.

Synes du, vi har glemt nogen på listen over de nominerede? Så har du mulighed for at tippe os om gode steder, som du synes, vi bør tjekke ud.

Stem på den bedste brunch i Kbh her