Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sig farvel til de genstridige fedtdepoter 

Af Annoncør

For mange er kampen mod de overflødige kilo en livslang en. Det kan føles næsten håbløst, når man har været igennem 17 diæter, slankekost, fasteperioder og spinningtimer, men dobbelthagen nægter stadig at forsvinde. 

En fedtsugning kan effektivt fjerne de stædige fedtdepoter, uden at du behøver gå igennem slankekure eller skrappe træningsregimer. 

Fedtdepoter der ikke vil forsvinde

Selvom du er normalvægtig, så kan du have isolerede fedtdepoter, som ikke vil forsvinde.

Disse fedtdepoter er ikke nogen, som kan fjernes gennem motion. Ofte skyldes det genetik eller noget hormonelt i din krop, som du ikke kan ændre på.

I disse tilfælde er fedtsugning en effektive løsninger. 

Resultatet af fedtsugning

Fedtsugning er et forholdsvis invasivt indgreb, som ofte forløber i lokalbedøvelse. Kirurgen sprøjter saltvand ind under huden, der hvor man vil have fjernet fedtet. Derefter suges saltvandet og fedtet ud via en tynd nål, som er koblet til en sugemekanisme. 

Det endelige resultat af fedtsugningen kan først rigtig ses efter 3-6 måneder, så du skal ruste dig med tålmodighed efter operationen. 

Er fedtsugning permanent?

Efter en fedtsugning efterlades man med færre fedtceller end før. Der er naturligvis stadig fedtceller under huden, fordi vi har behov for fedt på kroppen. Disse fedtceller kan stadig vokse, hvis man spiser for meget, men man vil ikke tage lige så meget på, som før operationen. 

Kan alle få foretaget en fedtsugning?

Det er vigtigt at bide mærke i, at fedtsugning ikke er et alternativ til en sund livsstil. Hvis du ikke er parat til at omlægge din livsstil og indføre sunde vaner efter operationen, så bør du ikke få foretaget en fedtsugning.

En fedtsugning er en hurtig løsning til et genstridigt problem, men hvis du vil holde kiloene af, så skal du stadig fokusere på at spise sundt og motionere. 

Plastikkirurgi i trygge rammer

Selvom fedtsugning ikke er nogen farlig operation, så er der altid risiko for komplikationer ved alle kirurgiske indgreb. Derfor er det utrolig vigtigt, at du vælger en professionel klinik, hvor kirurgerne har god erfaring med kosmetiske indgreb. 

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi er professionalisme og sikkerhed i højsædet. Deres kirurger sørger for, at du er i trygge hænder fra start til slut og altid er i tæt dialog med din læge. 

Med mange års erfaring garanterer de dig en behagelig oplevelse og et resultat, som du bliver glad for.

Foruden fedtsugning tilbyder de mange andre skønhedsoperationer som øjenlågsoperation, brystløft, hudreduktion og meget andet.

Del artikel

Andre læser også