Varm op til påskefrokosten: Tag vennerne med til sjov og lærerig Snapseskole på Christianshavn

Lige om lidt er det påske, og hvilken bedre måde at fejre helligdagene end med hjemmelavet snaps findes der egentlig?
Vil du gerne lære at lave din egen, så kan du faktisk komme på til en sjov og lærerig snapseskole hos den ikoniske Færgecafé på Christianshavn.
Og ja, der skal selvfølgelig også smages på sagerne!

Lær alt om snaps og akvavit
Christianshavns Færgecafé har specialiseret sig i hjemmelavede krydder- og frugtsnapse, og lige nu kan du faktisk lære at gøre dem kunsten efter.
De har altid omkring 30 forskellige skippersnapse klar til dig på hylden, og indehaver Erik har sågar været på landsdækkende TV og undervise i den ædle kunst at lave din egen snaps.
Vil du også gerne have din egen stående på hylderne derhjemme, så fortvivl ej.
Du kan nemlig komme på snapseskolebænken, når Erik deler ud af sine tips, tricks, dos og ikke mindst don’ts, når det kommer til at lave egne snapse.
Næste gang er søndag d. 27. februar, søndag d. 6. marts samt d. 3. april – alle dage kl. 16.

På kurset kommer I ind på alkoholtyper, trækketider, opbevaring samt hvilke urter, blomster, nødder og bær, som er gode at bruge i snaps.
Under foredraget smager I (selvfølgelig) på forskellige snapse, og der vil være god tid til at stille spørgsmål samt udveksle erfaringer undervejs.
Arrangementet afsluttes med at spise sammen, mens I nyder et af Færgecaféens hjemmelavede snapse-smags-batterier.
Prisen er 425 kr. per person, og med i prisen er foredrag om snaps med smagning af forskellige hjemmelavede snapse, min. 5 stk. samt ”Matrosens Aftenbord” (excl. øl og vand).
Hvad: Snapseskole – lær at lave hjemmelavet snaps
Hvor: Christianshavn Færgecafé, Strandgade 50, 1401 København K
Hvornår: Næste gang er søndag d. 27. februar, søndag d. 6. marts samt d. 3. april – alle dage kl. 16
Hvor meget: 425 kr. per person
Hvordan: Læs mere og book her