Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skab en bedre forretning i København med en skinnende ren vognpark

Af Annoncør

Hvis du er indehaver af en vognpark bestående af enten lastbiler eller busser i København, kender du sikkert til, hvordan det danske vejr og de mange kilometer på landevejene hurtigt får dine lastbiler eller busser til at se lidt matte ud.

Annoncørbetalt indhold leveret af truckwash.dk

De lange ture med enten gods eller passagerer slider på bilerne, mens skidt og snavs fra både vejene og luften sætter sig fast på lakken, hvilket bestemt ikke gør noget godt for bilernes ydre.

Det er måske ikke noget, du tænker så meget over, men beskidte og matte erhvervskøretøjer kan faktisk sætte en kæp i hjulet for din omsætning, hvorfor det altid er en god idé at sørge for, at din vognpark er ren og pæn at se på.

Der findes heldigvis mange gode muligheder for lastbilvask og busvask i København, så du altid kan køre ud til dine kunder velvidende, at du vil give et professionelt udtryk med dine rene erhvervskøretøjer.

Gode grunde til at vaske din vognpark ofte

En ren lastbil eller bus er naturligvis pænere at se på, end hvis køretøjet fremstod beskidt og negligeret, og netop derfor kan det betale sig at vaske ofte. I den daglige kontakt med dine kunder betyder udstråling nemlig en hel del, og hvis det er første gang, at du skal møde en kunde, er førstehåndsindtrykket helt afgørende for jeres fremtidige samarbejde.

I sådan en situation er det bl.a. standen af dine biler, som betyder noget for det indtryk, som kunden kommer til at stå tilbage med. Her vil rene køretøjer sende gode signaler om, at din virksomhed er ordentlig og kvalitetsbevidst, mens en beskidt vognpark sender de modsatte signaler.

Derudover hjælper hyppige vaske også til at holde dine biler i god stand. Dette er særligt tilfældet om vinteren, hvor sand og salt sætter sig på dine biler. Her er hyppig vask nødvendig for at holde rusten på afstand. Ved at vaske dine køretøjer ofte, kan du derfor udskyde de dyre reparationer og forlænge levetiden på din vognpark.

Glade medarbejdere

Og hvad så med dine chauffører? De vil naturligvis også sætte mere pris på at køre rundt i et rent og lækkert køretøj. Det er ikke kun godt for arbejdsglæden hos dine medarbejdere – det betyder også, at dine chauffører vil passe bedre på dine køretøjer, da der skabes et bedre forhold til køretøjet.

Billig og hurtig vask i København

Hvor skal du vaske dine lastbiler og busser i København og omegn? Det kan du gøre hos Copenhagen Truck Wash, der har et vaskeanlæg i Taastrup og i Hvidovre. Her er du altid garanteret en vask i høj kvalitet, mens du som regel også kan forvente minimal ventetid, så du kan komme ud på vejene og tjene penge til din forretning igen så hurtigt som muligt.

Hos Copenhagen Truck Wash har du desuden mulighed for at få en fast aftale, så du kan køre direkte ind i vaskehallen. Og så får du selvfølgelig en gratis omvask, hvis du ikke er tilfreds med resultatet.

Del artikel

Andre læser også