Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skab en grøn firmaprofil med bæredygtige kuglepenne

Af Annoncør

Verdens mest brugte reklameartikel

Reklamekuglepennen er verdens mest brugte reklameartikel og er et sikkert hit hos virksomheder, der ønsker at brande deres firmanavn. Men hvorfor er den det? Ja, svaret er helt simpelt: Med kuglepenne med logo sikres billig reklame for virksomheder landet over. Kuglepennene ligger på skrivebordet eller i hånden på kunder og ansatte, så firmanavnet ses af mange – og så er der altid behov for noget at skrive med.

Hos Wilke Promotion, der specialiserer sig i bæredygtige reklameartikler med tryk og logo, udbydes reklamekuglepenne, der matcher enhver kundes ønsker – fra lavpris kuglepenne til eksklusive Parker kuglepenne. Derudover udbydes et bredt sortiment af skriveredskaber fra kuglepenne til stiftblyanter, træblyanter og fyldepenne med mulighed for logotryk eller indgravering af enhver slags.

Brand din virksomhed med omtanke for miljøet

Ligesom det ses indenfor en lang række andre områder de seneste år, vinder bæredygtighed også frem indenfor branchen med reklameartikler – og heriblandt reklamekuglepenne. Også Wilke Promotion er med til at bane vejen for bæredygtige løsninger og har et lækkert udvalg af bæredygtige kuglepenne, der brander virksomheder samtidig med, at der tages omtanke for miljøet. Ved køb af bæredygtige kuglepenne bidrager en virksomhed dermed til at beskytte miljøet samtidig med, at den brander – både sig selv og sender et grønt budskab ud i hænderne på virksomhedens kunder og ansatte

Slidstærke kuglepenne lavet af PET-flasker

De bæredygtige kuglepenne er produceret ved at genanvende de mange forbrugte plastflasker, der smides ud og indleveres til pant hver dag. Materialet er genanvendeligt plast ved navn PET, der enkelt og effektivt kan genbruges og reproduceres til rPET (Recycled PET) uden at styrken og holdbarheden formindskes i den genbrugte form. Hele produktionsprocessen er implementeret i Europa på europæiske plastflasker og beskytter miljøet ved at genanvende plast – en produktion, der har langt mindre påvirkning på miljøet end produktionen af nyt PET. Helt nøjagtig kræves der kun en 0,5 L PET-flaske for at skabe en slidstærk og langtidsholdbar kuglepen, der er velegnet til langvarig og bæredygtig reklame. Så hvis du ønsker at brande din virksomhed, hvorfor ikke skåne miljøet på samme tid.

Del artikel

Andre læser også