Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal der købes bolig i københavnsområdet?

Af Anja Sindahl

Står du og søger bolig i københavnsområdet, er det vigtigt at være skarp og opmærksom. København er et eftertragtet område, på baggrund af det pulserende byliv, nem adgang til offentlig transport og et væld af kulturelle tilbud. Men en flytning er en stor ting, og er ikke noget der planlægges hen over natten. Så uanset hvad, er det vigtigt at sætte sig godt ind i situationen, før du tager skridtet. Måske er det ovenikøbet første gang du køber bolig, hvilket er så meget desto mere grund til at være grundig og velovervejeret i din beslutning. Hvis du ønsker at eje din helt egen bolig i en af Danmarks skønneste byer, der er som skabt til det moderne mennesker, bør du overveje følgende aspekter:

Hyr en rådgiver

Gå aldrig ind i et boligkøb uden kyndig rådgivning. Dette gælder uanset om du er første gangs køber, eller om du før har købt ejendomme. Der er mange ting man kan overse når iveren og begejstringen tager overhånd. Derudover er det vigtigt at huske at ejendomsmægleren der fremviser lejligheden, er betalt af sælger, og derfor altid vil repræsentere sælgers interesse. Går derfor ind i dit boligkøb med en erfaren og kyndig boligadvokat ved din side. På den måde undgår du at fortryde dit boligkøb efterfølgende, og kan gå skriver under med en tryg fornemmelse i kroppen.

Tjek beliggenheden

Husk at København er en stor by, og selvom metro og busser forbinder hele København, som en stor enhed, hvor du nemt kan transportere dig fra det ene sted til det andet, er afstand stadig en vigtig faktor at tage hensyn til. Særligt vigtig er denne faktor, hvis du flytter som børnefamilie eller, overvejer børn i fremtiden. Hvis dette er tilfældet, bør du overveje om der lægger gode skole, børnehaver og eventuelle fritidsaktivitet i nærheden af din kommende bolig. På den måde undgår du lettere en stresset hverdag, hvor du skal suse fra job til vuggestue, til børnehave og til sidst hjem. 

Boligkøb er en langtidssigtet beslutning

Husk at tænke fremad når du køber bolig. Tænk på markedet nu, tænk på hvor du ser dig selv om 10 år, og overvej ud fra disse perspektiver, hvor du vil bo og hvor meget du har mulighed for og er villig til at bruge. På den måde får du mest ud af dine penge og kan nyde dit liv i din nye bolig under de bedste vilkår.

Del artikel

Andre læser også