Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du flytte?

Af Redaktionen

Når du beslutter at flytte fra dit hjem, står du over for at skulle i gang med et nyt eventyr. Du skal snart til at indrette et helt nyt hjem og lære nogle nye omgivelser at kende.

Men før du kan komme i gang med det, skal du lige have klaret selve flytningen. Det kan godt være både kedeligt og uoverskueligt at skulle flytte, men til gengæld er det rigtig rart, når det er overstået.

Her kan du få nogle tips til, hvordan du lettest kommer igennem din flytning.

Få hjælp til at istandsætte din lejlighed

Hvis du bor i en lejet lejlighed, skal lejligheden istandsættes, før du flytter derfra.  Det er som regel udlejeren, der står for det, men på den måde risikerer du, at du ikke får noget af dit depositum tilbage.

I stedet kan du få flyttehjælp, hvilket vil sige, at der kommer nogle og hjælper dig med at istandsætte din lejlighed med det formål, at du kan få mest muligt af dit depositum tilbage.

Flyttehjaelpen.dk tilbyder flyttehjælp i København og Roskilde.

Kontakt et flyttefirma

Alt afhængig af hvor mange ting du har, kan du godt vælge at flytte alle dine ting selv. I de fleste tilfælde vil det dog være rarest at få hjælp af et flyttefirma.

Når du får hjælp af et flyttefirma, er du sikker på, at dine ting bliver flyttet fra a til b på en ordentlig måde. De har meget erfaring med at flytte alle mulige slags ting, så du risikerer ikke, at noget bliver beskadiget på samme måde, som hvis du gør det selv.

Samtidig sparer du dig selv for en masse tid og besvær. Det er noget tid, som du kan bruge på noget andet i stedet. På den måde bliver hele din flytning mest muligt effektiv.

Pak dine ting organiseret ned

Hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, skal du bruge god tid på at pakke alle dine ting ned. Desuden skal du som regel begynde i endnu bedre tid, end du regner med.

Du vil nemlig blive overrasket over, hvor mange ting du har og hvor lang tid det tager at pakke dem ned.

Det er aldrig sjovt at skulle pakke alle sine ting ned, men det er endnu mindre sjovt at skulle pakke dem ud igen. Hvis du vil gøre det så let for dig selv som muligt, skal du forsøge at pakke dine ting organiseret ned.

Hvis du organiserer dine ting i dine flyttekasser, vil det blive langt mere overskueligt at pakke dem ud igen.

Sæt god tid af til at pakke ud

Når først du er flyttet, har du garanteret en følelse af, at du gerne vil på plads hurtigst muligt. Dog tager det lang tid, så du kan lige så godt fra start af sætte god tid af til at pakke ud.

Hvis du har sat god tid af, undgår du at skulle stresse igennem det, for på den måde bliver det kun endnu mere træls.