ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du indrette kontor i København?

Af Annoncør

København er en af de skønneste byer i Europa. Her finder du alt hvad du skal bruge lige rundt om hjørnet. Du kan gå eller cykle til det meste, og ellers er infrastrukturen så veludbygget, at du hurtigt kommer frem med bus, tog og metro. Hvis man arbejder i København, så er det oplagt at benytte sig af de mange tilbud. Det er oplagt at spise frokost på en af de mange cafeer og mange henter familien ind, efter fyraften, og tager til nogle af de mange kulturelle tilbud.

Skal du indrette kontor i København, så er et hydraulisk hæve sænkebord det bedste arbejdsbord, du kan få. Det er en stor fordel at kunne arbejde både stående og siddende. Det er sundt for ryggen medvariation i arbejdsstillingerne, og med et hydraulisk hæve sænkebord kan du let køre op og ned i højden, så du får et dynamisk arbejdsflow. Det er efterhånden standard for de fleste, fordi det er så godt for kroppen, at man ikke sidder i den samme statiske stilling hele dagen.

Opbevaring til kontoret

Det er også en god idé at anskaffe sig kontor skuffer, så der er plads til eksterne harddiske, papirer og andre praktiske nødvendigheder. Et bord, der roder, ødelægger nemt koncentrationen og stjæler fokus fra det væsentlige. Med kontor skuffer får du rodet af vejen og kan fokusere på det, du skal arbejde netop nu. Der er mange gode fordele ved kontor skuffer.

Du kan finde både et hydraulisk hæve sænkebord og kontor skuffer hos AJ produkter. De har alt, hvad man skal bruge, når man skal indrette sit kontor. Man kan købe det hele online og få det bragt til døren, så det er enkelt og smart og lige til at gå til. Og hvis du ikke allerede har en god kontorstol, så giver det god mening at bestille sådan en ved samme lejlighed.

København som arbejdsby

At arbejde i København er en daglig glæde. Både kunder og leverandører er som regel inden for rækkevidde. Det er oplagt at henlægge møder til cafeerne, i stedet for kontoret. Der er mange skønne steder, hvor man kan mødes og snakke uforstyrret, og der er stort set wi-fi alle steder.

København er også en by, som er let at komme omkring i. Busser, tog og metro kører regelmæssigt og ofte. Til mange kontorhuse hører også ofte parkeringspladser, som man kan leje, hvis man foretrækker at tage bilen. Der er mange små og store virksomheder rundt om i byen. Det er oplagt at se om der er mulighed for synergi med nogle af dem. At skabe netværk er en vigtig del af det, at drive virksomhed. Her er der et ideelt miljø i København.

Del artikel