MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du planlægge en begravelse? Læs her

Af Annoncør

Det er en stor opgave at planlægge en begravelse. Det kan også være en meget overvældende opgave, hvis du kender den afdøde, og dermed stadig sørger. Derfor kan det være rart at få lidt vejledning til, hvordan du kan klare denne opgave. Det kan du få her. 

Annoncørbetalt indhold leveret af Bedre Begravelse

Få hjælp af en bedemand

Netop det her med at få hjælp kan man ikke få nok af, når man skal planlægge en begravelse. Derfor kan du overveje, om du ønsker at få hjælp af en bedemand. Sådan en bedemand kan du bruge, hvis du for eksempel vil have hjælp til alt det praktiske. Det kan også være, hvis du bare vil få planlagt hele begravelsen. 

Du kan kontakte en Bedemand Hellerup eller et andet sted i landet. Det er en god ide at vælge en bedemand, som befinder sig i nærheden af dig, så du nemmere kan få hjælp. 

Giv dig tid til at planlægge

Det er vigtigt, at du giver dig selv god tid til at planlægge. Det kan nemlig blive for meget, hvis du skal stå med en hel masse på én gang. Det er altså okay at give dig selv nogle nødvendige pauser, mens du planlægger denne begravelse. Med det rette tempo kan du komme langt. 

Få andres meninger

Du behøver ikke at stå med opgaven alene. Du kan med fordel spørge om andres meninger med hensyn til planlægningen. Det kan for eksempel være til valg af kiste eller blomster. Når du får andres meninger med, kan du blive mere sikker i dine valg til begravelsen. 

Har den afdøde nogle ønsker?

Det er en god ide at finde ud af, om den afdøde selv havde nogle ønsker til begravelsen. Der er nemlig mange, der selv har ønsker til deres egen begravelse, som ens nærmeste skal imødekomme. I så fald er det vigtigt, at du prioriterer disse ønsker.

Del artikel