Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du vælge en begravelse eller en bisættelse?

Af Annoncør

Annoncørbetalt indhold leveret af BedreBegravelse

Det er vigtigt at få taget afsked på den rigtige måde. Og når det kommer til den endelige afsked, så er det også vigtigt, at alle pårørende kan ære den, de har mistet på en betydningsfuld måde. Men det er ikke altid helt let at finde ud af, hvordan det så skal gøres. For der er ikke kun én måde at gøre tingene på. Mange står især med overvejelserne om, hvorvidt det skal være en begravelse eller en bisættelse. Uanset hvad du ender med, så kan du få hjælp til at arrangere det hos en bedemand Brøndby.

Hvorfor vælge en begravelse?

Det mest traditionelle valg er naturligvis at få en begravelse. Derfor er det også et valg, som mange folk hælder mest til, når de er i tvivl. Det er dog ikke den eneste måde at gøre det på.

Den store forskel på de to former ligger i, hvordan ceremonien afsluttes.

Til en begravelse vil det hele ende med, at kisten sænkes i jorden, hvorefter den begraves. Det betyder altså også, at alle vil være til stede til den endelige del af ceremonien.

Dette valg vil typisk være mest nærliggende for de mest troende. For så kan det betyde meget, at afdøde får en plads på kirkegården, og at det fysiske legeme er intakt.

Hvorfor vælge en bisættelse?

En bisættelse adskiller sig fra en begravelse i dens afslutning. For til en bisætning slutter man nemlig ikke med at sænke kisten i jorden. Derimod kører rustvognen til krematoriet. Herefter vil afdøde således blive brændt.

Derfor er en bisættelse naturligvis også det rette valg, hvis afdøde har udtrykt et ønske om at blive brændt.

Nogle gange ender beslutningen også hos nærmest pårørende. For nogle er det nemt, mens det for andre er svært at beslutte. Derfor er det vigtigt at udvise respekt og forståelse ved sådan en stor beslutning.

Del artikel

Andre læser også