Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Skal være mere end burgere: Cocks & Cows lancerer flere spændende nyheder

Af Rasmus Kramer Schou
Cocks & Cows PR Foto
Cocks & Cows PR Foto

Restaurantkæden Cocks & Cows var blandt de første til at surfe med på burgerbølgen i København.

Men nu er der noget under opsejling.

Københavnske restauranter skal nemlig omstille sig til danskernes nye gå-ud vaner.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Ude er blevet hjemme

Danskerne spiser mere ude end nogensinde før og man kan med rette snakke om at restauranterne spiller en ny rolle i vores liv.

Situationerne vi spiser ude i, har nemlig ændret sig markant, og denne udvikling kræver en omstilling i den danske restaurationsbranche.

Hvor restauranterne i København tidligere var forbeholdt særlige lejligheder, er begrebet Casual social dining en stigende tendens i markedet.

Hvor vi danskere tidligere var verdensmestre i at invitere hjem til parmiddage og familiehygge tager vi i højere grad disse middage ude på restauranterne.

Læs også: Overblik: Her er ALLE de vilde restauranter der åbnede i København 2019

Cocks bliver mere end burger

Derfor tilpasser Cocks & Cows nu konceptet – blandt andet ved at ændre menuen, den visuelle identitet og atmosfæren i restauranterne.

Fremover vil Cocks & Cows ikke udelukkende være burgerkoncept, men i højere grad kunne omfavne alt fra første date til venindemiddage og parmiddage.

”I efteråret gennemførte vi en omfattende markedsanalyse, der viser et kæmpe potentiale for at udbygge den nuværende menu med mere grønt og flere deleretter,” fortæller Daniel Vesti Knuttel der er én af kædens stiftere.

“Kort sagt flere anledninger til at komme hos os for at opleve den gode mad og den gode stemning”.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns 12 bedste burgere

Cocks & Cows PR Foto

Casual eksploderer

Samme tendens opleves i storbyerne i udlandet, hvor casual social dining koncepterne er den hurtigst voksende kategori indenfor restaurationsbranchen.

”Da vi startede i 2010 som et oprør mod den etablerede restaurant-og cafékultur var det fordi vi så et potentiale i højkvalitetsburgere, der kunne nydes i hyggelige omgivelser.”

“På samme måde ser vi nu en et potentiale i mindre retter, herunder flere grønne og lette retter, som kan deles og ikke koster meget mere end hvad man kan lave det for hjemme i køkkenet.”

“Dermed ikke sagt at vi vender ryggen til vores burgers, for de er naturligvis kommet for at blive,” fortsætter Daniel Vesti Knuttel.

Læs også: Få en helt unik restaurant eller hotel: Det gamle bymuseum er sat til salg

Fra hygge til hang-out

Hos Cocks & Cows har de testet den nye menu siden 5. februar og lancerede den i torsdags.

”Vi er ikke i tvivl om at vi har truffet den rette beslutning ved at ændre på menuen, men dette er kun toppen af isbjerget – den kommende tid kommer kunderne til at opleve ændringer i indretningen og stemningen.

Vi har været hygge, og nu vil vi være et hang-out,” slutter Daniel Vesti Knuttel.

Læs også: Endelig: Københavns mest romantiske te-hus er genåbnet

Cocks & Cows PR Foto

Hvad: Cocks & Cows
Hvor: Flere steder i byen
Hvordan: Læs mere lige her

Del artikel

Andre læser også