Sol, sommer og Sydeuropa: Skaldyrs pop-up med Bar’Vin

Vinen er god hos Bar’Vin, men denne sommer er det heldigvis ikke ”bare” vin det hele.
De gentager nemlig sidste års succes og bringer det meste af Middelhavet til Skindergade med en skaldyrs pop-up.
Så er det vist tid til at holde sommerferie i København!

Sommer, skaldyr og Sydeuropa
Nogle ting går bare rigtig godt i hånd.
Sommer, skaldyr og Sydeuropa er nogle af dem.
Går turen dog ikke til Middelhavet i år, så kig forbi Bar’Vin i Skindergade, som holder pop-up indtil d. 16. juli.
Her vil være masser af østers, jomfruhummer, hummer, crevettes, muslinger m.m. på menuen, og hele molevitten serveres i en ren, frisk udgave uden dikkedarer – præcis som vi kender det fra skaldyrsbarerne i eksempelvis Nice og Marseille.
Skulle nogen være i tvivl så er der naturligvis også sammensat et vinkort med vine, der er geniale til skaldyr med hovedvægt på de hvide, rosé og masser af bobler, samt lette, friske rødvine.
Og bare rolig, der er også stadig enkelte fiske-, kød- og vegetarretter til dem, der ikke kan lide skaller.

Vin skal der til
Selvfølgelig er der også masser af vin.
Bar’Vin har sammensat et vinkort med geniale vine til skaldyr, men en hovedvægt på hvide, rosé og masser af bobler.
De har et stort udvalg både på glas og flaske, overvejende biodynamiske, men også økologiske og konventionelle.
Fællesnævneren for alle vine er håndværket bag. Langt de fleste vine er fra mindre vinbønder, der er specialister i hver deres område.
De er dygtige ildsjæle, som formår at frembringe vin på et helt andet niveau end den gængse vin fra samme område.
Hvad: Bar’Vin skaldyrs pop-up
Hvor: Skindergade 3, 1159 København K
Hvornår: Fra d. 1. juli til 16. juli 2021. Åbent tirsdag til lørdag fra kl. 12-24
Hvordan: Læs meget mere her