ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skou Gruppen vækster trods prisstigninger i byggebranchen

Af Annoncør

Martin Skou Heidemann er ejer af virksomheden Skou Gruppen. Skou Gruppen udfører hoved- og totalentrepriser og store tømrer-, snedker- og mureropgaver for kunder i hele Storkøbenhavn. Priserne i byggebranchen stiger, men i Martin Skou Heidemanns virksomhed har de oplevet stor vækst den seneste tid. Klik her, hvis du vil læse mere om Skou Gruppens overskud.

Entreprenørvirksomheden Skou Gruppen

Skou gruppen har eksisteret siden 2002. Skou Gruppen dyrker de gamle håndværkstraditioner og kvalitetsbyg. De har speciale i at udføre komplicerede nybyggeri, renoveringer og ombygninger. Virksomheden har også deres egen glarmester og el-afdeling. Skou Gruppen har cirka 170 ansatte, og de er alle ansat på danske overenskomster. De har flerårige serviceaftaler med flere forskellige kommuner i hovedstadsområdet, Forsvaret og EU’s Miljøkommission. Skou Gruppen har hovedkontor i Hørsholm. Regnskabsåret fra 1. oktober 2019 til 30. september 2020 har budt på en omsætning på 345 mio. kr.

Skou Gruppens datterselskaber

Skou Gruppen har to datterselskaber. De to døtre er SG Beton og SG Totalentreprise. SG Beton blev stiftet i 2017. Claus Willumsen er direktør i virksomheden. Selskabet har til formål at levere beton og udføre jord- og kloakarbejde til projekter, som udføres for professionelle kunder. SG beton har gjort SG Gruppens arbejde meget nemmere og billigere, fordi det er en stor fordel, at SG Beton kan producere og udføre betonarbejdet. SG Totalentreprise har eksisteret siden 2006. SG Totalentreprise er en entreprenørvirksomhed, som udfører totalentrepriser på bar mark for private investorer og offentlige udbydere. Direktørerne i SG totalentreprise er Robert Mayer og Jesper Egund. I regnskabet for 2019-2020 har de to datterselskaber i alt givet et overskud på 15,1 mio kroner. 

Prisstigninger i byggebranchen

Prisstigningerne i byggebranchen er opstået af en kombination af coronakrisen og en stor stigning i byggeaktiviteter i hele Europa de sidste par år. Coronapandemien har resulteret i mange udfordringer i forhold til transport og logistik. På den måde har Covid-19 medført længere udførselsperioder, og udbuddet af byggematrialerne er faldende. Af sammen grund kan den ønskede profit ikke altid opnås. Den store stigning i byggeaktiviteter i hele Europa har forårsaget stor efterspørgsel på byggematerialer, hvilket har skabt en prisstigning. Det er især træ, plast, metal og beton til byggeri, der er store prisstigninger på. Prisstigninger har også ramt Skou Gruppen, men de har valgt at sige fra. Virksomheden er indtil videre lykkes med at udfordre prisstigningerne, men det frygter de, at de ikke kan blive ved med.

Del artikel