Slut med enlig sorte strømper

Skrevet af: Martin Jørgensen

Sokker har det med at blive væk. Det er et mærkeligt fænomen, men det er nok noget, vi alle kender til og har oplevet. Dette sker især, når sokkerne er af samme farve, og det er svært at finde deres originale partner igen. Men der er gode nyheder, hvis dette er et problem, du kæmper med til hverdagen.

 

En smart løsning

Det virker åbenlyst, men det er ikke noget, man rigtig har set før: Sokker med knapper. Disse knapper betyder, at du kan sætte dem sammen parvis, og du slipper derfor for, at den ene af et par pludselig er blevet væk. Dette er en super oplagt og smart løsning på det trælse problem, vi alle kender til.

Vi ender ofte med at skulle ud og købe nye sokker oftere, end vi ville ønske. Dette er nemlig, fordi vi ofte ikke har vores sokker indtil de bliver slidt i stykker, da de når at blive væk eller miste deres partner inden da. Derfor er sokker noget, vi løbende er nødt til at købe flere og flere af.

Ved at købe sokker, der kan sættes sammen, slipper du for en masse besvær. Køb online for at få dine nye sokker, der bliver sammen!

Spar tid på at sortere sokker

Selvom dine sokker måske ikke er blevet væk, kan det alligevel være irriterende, når sokkerne ikke hænger sammen. Det betyder nemlig, at du er nødt til at sætte tid af efter hver tøjvask til at samle dine sokker sammen parvis igen. Denne sortering kan være enormt frustrerede, hvis du har mange sokker i samme farve, men som ikke har ens design. Her kan det nemlig tage lang tid at finde ud af, hvilken sok, der passer sammen med hvilken, og ofte er der en eller flere til overskud, der ikke har nogen partner.

Ved at købe de smarte sokker, der kan sættes sammen, slipper du altså for denne kedelige opgave, og det er jo altid rart at kunne skære lidt ned på de mange gøremål, der ellers fylder hverdagen. Sokker, der hænger sammen, er altså et godt bud på, hvordan hverdagen kan gøres bare en smule nemmere, og du kommer helt sikkert ikke til at savne at bruge tid på at sortere sokker. Dette gælder især, hvis du har børn og derfor har et stort antal af sokker, der skal sættes sammen efter tøjvasken.

Perfekt til de ensfarvede sokker

Sokkerne med knapper er en rigtig god løsning, hvis du har det med at gå med sokker, der er ensfarvede, som for eksempel sorte og hvide. Som nævnt har man nemlig ofte mange sokker i samme farve, men fra forskellige mærker og derfor med forskellige designs i form af deres længe, kanterne og lignende. Derfor er muligheden for at sætte dem sammen en stor hjælp, så du slipper for det besværlige ”find-to-ens” spil, der ellers skal spilles, når du har vasket tøj.

Selv, hvis du godt kan lide at gå med sokker, der har lidt flere detaljer i deres design og måske ikke er helt ensfarvede, er muligheden for at sætte dem sammen stadig en stor fordel. Det kan godt være, du ikke har noget problem med at sortere sokker efter vask, fordi de ser forskellige ud. Men her stopper sokkerne med knapper nemlig det andet problem, der er, at sokkerne ofte bliver væk, og at du så bare står med en sok tilbage ud af et par.

Så ved at tilføje en lille ny vane til din daglig, hvor du sørger for at knappe dine sokker sammen, når du tager dem af og smider dem til vask, kan du spare en masse tid og besvær på andre tidspunkter, og det er helt sikkert det værd.