Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slut med Ipads, PS5 og nye Iphones. Det her køber forældrene i stedet.

Af Redaktionen

Forældre er vilde med Fodboldperformance.dk.

En online træningsplatform, målrettet fodboldspillere, opnår stor succes blandt forældre. Der findes adskilligere ideer til gaver, men denne gave er et nyt hit blandt forældre, der har børn som spiller fodbold. De fleste har formentlig et abonnement hos adskillige streamingtjenester. Til denne liste er der hos flere forældre tilføjet et “fodboldabonnement”. Fodboldperformance.dk er en online træningsplatform, som henvender sig til unge fodboldspillere, der ønsker at hæve deres niveau på fodboldbanen. De har i dag allerede hjulpet mere end 7.000 fodboldspillere.

”Den fysiske del mangler hos mange unge fodboldspillere og det skyldes ganske enkelt mangel på specifik træning ude i klubberne” siger Jacob Strøm, en af de 2 brødre, som fra Skagen kører Fodboldperformance.dk. “Vi specialiserer os i specifik styrke og cardio træning, hvor især fodbolden mangler fokus. Vi oplever, hvordan små og store klubber ikke fokuserer nok på, hvor vigtig og afgørende specifik træning er samt bruger styrketræningen på den forkerte måde. Det har vi sammen med vores partnere, valgt at gøre noget ved”, fortæller Jacob Strøm. Platformen giver mulighed for, at de unge nu har  mulighed for, at følge de professionelles spor.

Moses Opondo, som dagligt spiller på OB’s superligahold, er stor fan af personerne bag Fodboldperformance.dk og deres kompetencer. “At starte et forløb op med Fodboldperformance.dk har været én af de bedste investeringer jeg har haft foretaget mig“, fortæller Moses. Han er endda så imponeret over deres viden og tilgang, at han i sommerpausen kørte fra Odense til Skagen 1 gang ugenligt (363 km hver vej) for “blot” at få en fysisk time sammen med Jacob Strøm, som er performance specialisten hos Fodboldperformance.dk.

”Vi ser i dag, hvordan de unge har adgang til adskillige streamingtjenester. Samtidig dyrker mange en sport ved siden af, og her oplever vi, at især forældrene i større grad vælger at give deres børn noget som hjælper dem med deres sport og fremtidsmulighederne for dem, det er bl.a. de 3 ting vi forener hos Fodboldperformance.dk”, fortsætter Christian Strøm.

+25 liga/landsholdspillere har brugt eller bruger platformen. En af disse er Sanne Troelsgaard, som gennem 6 år har været flittig bruger af platformen “Jeg kan tydeligt mærke at jeg er blevet stærkere, hurtigere og mere fit. Jeg vinder flere nærkampe, løber fra mine modstandere, vinder flere hovedstøds-dueller, har mere energi i slutningen af kampen og scorer flere mål”, fortæller Sanne Troelsgaard.

På nuværende tidspunkt henvender platformen sig til personer i alderen +14 år, men brødrene fortæller, at der arbejdes på en platform til unge i alderen 10-13 år. – “Vi får rigtig mange henvendelser fra forældre med børn i denne aldersgruppe, som ønsker at hjælpe deres børn mest muligt. Dem vil vi meget gerne hjælpe og vi arbejder også hårdt på, at få platformen opdateret til også at favne denne aldersgruppe, men vi er ikke helt i mål endnu”, fortæller Jacob Strøm.

Andre idrætsgrene på vej

Men eventyret stopper ikke her. Atleter fra andre idrætsgrene har nemlig også fået øjnene op for det arbejde og de kompetencer, som personerne bag Fodboldperformance.dk udfører og besidder.

“Til december vil vi løfte sløret for endnu en vertikal, som helt klart vil være en game changer. Her har vi fået nogle af Danmarks nuværende største stjerner indenfor den populære sport med ombord, og vi er sikre på, at det bliver lige så stor en succes. Vores mål er, at gøre markedet mere tilgængeligt for unge håbefulde talenter, på tværs af idrætsgrene, som gerne vil have adgang til samme viden og kvalitet, men ikke har de samme midler og muligheder, som de store klubber”, slutter Christian Strøm.

Læs mere om Fodboldperformance.dk her eller følg med i det daglige arbejde her.

Del artikel

Andre læser også