ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Små shopping-perler, du måske ikke kendte

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret 

I metropolen København er der fyldt med massere shoppingmuligheder overalt. Der er flere store shoppingcentre såsom Field’s, Fisketorvet, Frederiksberg Centeret, Spinderiet, Kronen og mange flere, samt den centrale gade Strøget, som giver beboere og turister rig mulighed for at spendere i massevis af farverige butikker på lang række. Men der er altså også noget fedt ved at opdage de små perler, som alle ikke lige kender til. Mange mindre modebrands kan blive overset i forbifarten, selvom de egentlig har massere at byde på. I de små niche-forretninger, kan du finde det mere unikke og specielle, som ikke alle har. I denne artikel får du kendskab til 3 butikker, som kan være med til at udvide din shopping horisont, og måske pege dine købevaner i nye retninger. 

En japansk og fransk cocktail

Først og fremmest har vi den seje kombination af Japans øje for detalje og perfektion og Frankrigs engagement for håndværk og respekt for kunsten. Det er butikken kaldet rue de tokyo, som er at finde på nettet eller i den fysiske butik i København. Deres koncept er tidsløse designs i lækker kvalitet. Du kan finde alle dine yndlings basis items, og style dem op og ned, som du vil. Hvis du er til de eksotiske look, så er det helt klart et kig værd. 

Designs, der er made to last

Det næste brand, som man burde kende er Aiayu. Det danske brand skaber bæredygtigt tøj og interiør, ved at bruge så lidt syntetisk materiale som muligt, og bruger i stedet økologisk bomuld. Deres designs er lavet til at holde i mange år frem. Siden brandet blev lanceret i 2005, har det været deres mål at skabe designs, som ikke er lavet udfra trends og tendenser lige nu og her, men styles som kan holde lang tid ud i fremtiden, og genbruges i mange sæsoner. I deres butik the Aiayu Market i Nordhavn, kan du købe deres gamle kollektioner, og få en snak om, hvordan du bedst passer på dit tøj.

Gammelt tøj får nyt liv

I en lidt anden genre har vi Chamoi Vintage, som er en fed og stilsikker vintage butik på Elmegade på Nørrebro. Genbrug og vintage er generelt i fremgang, og det er endnu en måde at gøre vores forbrug og modebranche mere bæredygtig og klimavenlig på. De har specifikke udvalgte genbrugs og vintage items fra overalt i Europa, og ønsker på den måde at være med til at ændre vores shoppingvaner, ved at sælge vintagetøj på en inspirerende måde. De forbinder tøj med folk, der leder efter noget unikt. 

Del artikel