Smag på efteråret med Early Bird: Gør efterårsferien til en kulinarisk rundtur

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
French Market Foto PR
French Market Foto PR

Efterårsferien står for døren og er for mange lig hygge, ture i skoven og mødet med familien eller et par nære venner.

Hvorfor ikke udvide udflugterne til nogle af byens skønneste restauranter og kombinere besøget med en smule af den elskede danske kultur?

I samarbejde med Early Bird har vi sammensat en lille guide, hvor du får det bedste af begge verdener i efterårsferien.

Læs også Ferien er skudt i gang: Det kan du lave i efterårsferien i København

Bøf & Ost Foto PR

Smag på årstidens råvarer

Er du nysgerrig efter, hvordan årstidens råvarer smager og kommer i spil og bruges i køkkenet?

Eller er du måske én af dem, der ikke lyster for at kokkerere selv, og har du svært ved at finde hoved og hale i de komplekse opskrifter for en ellers ‘simpel’ gryderet, og gerne vil overlade kogekunsten til erfarne og dygtige kokke?

Så gør et scoop og udnyt lejligheden for at sætte dig til bords og få serveret de veltilberedte retter med restaurant-tjenesten Early Bird, der samarbejder med nogle af byens mest autentiske restauranter.

Early Bird inviterer nemlig til en kulinarisk oplevelse rundt i byen på de mest populære restauranter og samtidig skærer de altid 1/3 af menuprisen, når du booker bordet på earlybird.dk.

Få efterårsoplevelser – både de kulturelle og spiselige – og bliv inspireret og sulten efter gode oplevelser i vores lille efterårsguide herunder.

Fabio Foto PR

Hils på de nyfødte dyreunger i Zoo og rund af med Fabios italienske retter

Frederiksberg lokker både med appetitvækkende menukort og nyfødte dyreunger i Zoologisk Have.

Er du én af dem, der f.eks. gerne vil hilse på den nye, lille, truttende elefantunge?

Så er der rig mulighed for at afslutte din dyre ekskursion med et godt måltid hos Restaurant Fabio, der med sit italienske landkøkken og sine romantiske rammer inviterer på en autentisk og sansemættende aften.

Du får 3 retter og 1 drink for kun 219 kr. (normalpris 329 kr.).

Kulørte farver og (u)hyggeligt univers i Tivoli

Byen byder på mange forskellige, kulturelle oplevelser.

For mange er det en fast tradition at besøge Tivoli og de foranderlige udsmykninger fra sæson til sæson.

Oktober måned byder på gyldne farver, store græskar og halloween-uhygge for både store og små.

Tag en tur rundt i byens (u)hyggeligste have, se kæmpegræskar, der dyster om at vinde titlen; Danmarks største kæmpegræskar 2020, og kombiner gåturen med en god frokost hos French Market i Tivolis Food Hall.

Cofocos stifter står bag det franske brasserie og tager dig en tur sydpå med herlige, franske smagsfacetter.

Menuen byder på 2 retter til 207 kr. (normalpris 310 kr.).

Peder Oxe Foto PR

Pejsehygge på Gråbrødretorv

Der fyres op for varmen, når efterårsvejret rusker udenfor.

Er du til pejsehygge og en uformel restaurantoplevelse i elegante rammer, gode bøffer og et godt glas rødvin?

Så bør du besøge den familiedrevet restaurant, Peder Oxe, der byder på klassiske dyder og serverer en sæsonbetonet menu med danske og franske noter.

Peder Oxe disker op med en 3-retters menu til bare 257 kr. (normalpris 385 kr.).

Hvad: Kulinarisk efterårsferie med Early Bird
Hvor: Over hele byen
Hvor meget: Spar altid 1/3 af menuprisen, når du booker bordet på earlybird.dk
Hvordan: Se flere restauranter og book lige her earlybird.dk

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram