MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smagen af Noma på flaske: Snart kan du lave mad som René Redzepi derhjemme

Af Mathilde Mågård Hansen
PR-foto
PR-foto

Det kan godt blive dyrt at spise Michelin til hverdag, men det bliver der snart lavet om på.

Til efteråret lancerer Noma nemlig deres helt egen serie af garum (gæret fiskesauce) på flaske, som du kan bruge hjemme i dit eget køkken.

Formålet er at fremme den vegetariske madlavning i de danske køkkener, og med de nye garums giver Noma dig en hjælpende hånd til at tilføre ekstra god smag til grøntsagerne.

Foto: Catfisheye – Wikimedia Commons CC

Nøglen til succes – på flaske

Noma har været igennem mange skridt på deres 18 år lange rejser, og med det nye Noma Projects tager de endnu ét.

Noma Projects bliver et rum for dem at dele deres viden og håndværk, mens de forhåbentlig inspirerer til positive forandringer i verden.

”Noma Projects vil være en måde for os at tackle de problemer, vi holder af samtidig med, at vi fremmer vores egen kreativitet lige fra produkter til dit spisekammer til samfundsbaserede initiativer,” fortæller Noma i en pressemeddelelse.

Projekt 001 bliver Nomas linje med garums, som de har udviklet gennem de to sidste årtier.

Serien består af to saucer rige på umami, som har været nøglen til succesen i Nomas vegetariske og veganske menuer.

Senere på året kan du derfor se frem til at bruge to af deres yndlings garums: Røget champignon (vegansk) og sød ris og æg (vegetarisk) i dit eget hjem.

Forudbestil og få seneste nyheder om kommende projekter her.