ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smart koncept indtager København: Mød nye mennesker til et hav af events

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Hvor går man hen, hvis man gerne vil møde nye mennesker?

Lige meget om man er på udkig efter kærligheden eller søger en ny ven at dele sjove oplevelser med, kan det være svært at opsøge og falde i snak med folk, man ikke kender.

Det vil Gitte Ellegaard gerne ændre på.

Derfor har hun skabt event-konceptet Minglr, der har til formål at lade mennesker mødes i uformelle rammer.

“Når man skal til fester eller arrangementer ude i byen, er det oftest sådan, at man tager af sted sammen med andre,” forklarer Gitte Ellegaard og fortsætter:

“Jeg vil gerne gøre det mere legalt at tage af sted til arrangementer ude i byen alene, for det ved jeg, at mange singler finder svært.”

Arrangementer for en hver smag

Det hele begyndte med, at Gitte Ellegaard arrangerede nytårsfester for singler i Aarhus, og arrangementerne blev hurtigt så populære, at folk begyndte at spørge, om der ikke også snart ville blive arrangeret andre single-events.

Det gav Gitte Ellegaard blod på tanden, og nu er der for alvor gang i Minglr.

Event-konceptet er nu klar til at invitere københavnerne til et hav af oplevelser, der i løbet af efteråret tæller både større og mindre arrangementer for singler.

Minglr inviterer blandt andet til fyraftensbar på baren Little Green Door – et arrangement, der er helt nede på jorden.

Her kan man komme og få en drink, mens man hilser på nogle af de andre gæster, og man bestemmer helt selv, om man vil smutte igen efter 20 minutter eller blive hængende i flere timer.

Man kan også komme med til vinsmagning arrangeret af Minglr eller træffe nye mennesker til SingleMadklub, som er en uformel hyggestund midt i det travle hverdagsliv.

Er man mere til en festlig aften, hvor man kan give den gas på dansegulvet, er der mulighed for det, for Minglr arrangerer også dansebar med DJ’s og drinks.

Lørdag 25. september er der Minglr Bar & Dans på Proud Mary i København, og her kan man komme med for kun 25 kroner og opleve, hvad Minglr er for noget.

Få et større netværk

Til Minglr-events er der altid en værtinde, som tager godt imod gæsterne ved ankomst, byder velkommen og er til stede hele aftenen.

Mange af arrangementerne er aldersopdelte, lige som der bliver sørget for, at der kommer stort set lige mange mænd og kvinder.

“Som single skal man have det godt, og man skal have muligheden for at få et større netværk, hvis man har lyst. Det vil jeg gerne hjælpe med,” fortæller Gitte Ellegaard og tilføjer:

“Jeg prøver så vidt muligt at sørge for at arrangere mange forskellige events, så de fleste kan finde noget, de har lyst til at deltage i.”

Der er altså et bredt udvalg af single-events på efterårets program hos Minglr – lige meget om man foretrækker at deltage i små, uformelle arrangementer på hverdagsaftener, eller om man gerne vil møde nye mennesker på festlig vis i weekenden.

Du kan se hele efterårets Minglr-program og købe billet til de forskellige events på minglr.dk.

Hvad: Masser af events for singler
Hvor: Få overblik på minglr.dk
Hvornår: Efteråret 2021

Del artikel