MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vanvittigt tilbud: Smørrebrøds-kanon klar med unik takeaway-pakke

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen

Så blev restriktionerne forlænget endnu en gang, og skal vi ikke gå helt i hundene – så kræver det en omgang god takeaway hjemme i stuerne.

Hvis du ikke allerede vidste det, så er flere af byens allerbedste restauranter også begyndt at tilbyde deres lækre mad to-go, og det skal altså udnyttes.

Mød én af dem lige her.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Strøget direkte ind på toppen

Den nye tid med takeaway gælder blandt andet frokostrestauranten, Restaurant Carl Nielsen, på Toldbodgade.

De har på fire måneder både har formået at blive nomineret til Den danske Spiseguide 2020, høstet den ene topanmeldelse efter den anden fra danske madanmeldere og mon de ikke er at finde i flere guider for 2021.

Og jo, vi var da også selv ret begejstrede, da vi besøgte restauranten i sensommeren.

Smørrebrødet er nemlig ikke bare godt – det er i en liga for sig.

Bag gryderne finder man den rutinerede køkkenchef, Thilde Gilling, som virkelig løfter niveauet for hvad en dansk frokost kan byde på.

Vi gemmer selvfølgelig det allerbedste til sidst, for lige nu kan du nyde deres kreationer hjemme i stuen, mens vi venter på foråret (og en genåbning).

Og til en rigtig god pris.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Unik takeaway-pakke i samarbejde med MigogKbh

Vi har netop skudt salget i gang til vores helt egen og allerførste takeaway-festival, og det er altså med storfavoritten her på kortet.

Glæd dig til to helt eminente stykker smørrebrød og én af de bedste øl MigogKbh længe har smagt.

Carl Nielsen har nemlig helt unikt fået en frokost ale fra Jacobsen inden døre, der er udviklet i samarbejde med Copenhagen Distillery efter helt gammeldags metoder.

Der er kun produceret 2.500 liter af den, og vi drak dem gerne alle sammen selv (hvis vi kunne).

Menuen byder både på et stykke med Bøf Bearnaise og Carl Nielsens populære Kartoffel Maskarade.

Bøf Bearnaisen samler det bedste af begge verdener, hvis du kombinerer en klassisk bøf med bløde løg og spejlæg og den franske favorit, Steak Frites.

Thilde Gilling har nemlig givet en grillet steak fint selskab af karamelliserede løg, estragoncreme, spejlæg og salt’n’vinegar chips – og puttet hele molevitten på Carl Nielsen unikke rugbrød, der er bagt med Carlsbergs 1883.

Foto Mathilde Mågård Hansen

På den anden side står Kartoffel Maskaraden med løvstikke, fedtegrever og røget Fynbo ost.

Vi var meget glade, meget mætte og skal du være det samme, så skal du skynde dig at bestille en menu magen til lige her – tilbuddet gælder nemlig kun næste uge med.

Hvad: Takeaway fra Restaurant Carl Nielsen i samarbejde med MigogKbh
Hvor: Afhent menuen på Toldbodgade 5, 1253 København K
Hvornår: Tirsdag-lørdag mellem kl. 11-16. Festivalen kører til og med d. 7. februar 2021
Hvor meget: 275 kr. (normalpris 447 kr.) for to stykker smørrebrød, en Jacobsen frokost ale og gavekort på 100 kr. til Restaurant Carl Nielsen, der kan bruges, når restauranten åbner igen
Hvordan: Bestil lige her