MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Smukke og sofistikerede OFYR grill fra Valentin Brands

Af Jakob

Valentinbrands Ofyr Grill

Efteråret er lige på trapperne. Børnene skal afsted på den traditionsrige lejrtur i en sæson associeret med uldtrøjer, varm kakao og bedstemors hjemmestrikkede hue. Hvilken bedre måde at sige velkommen til efteråret på, end med en OFYR grill? 

Annoncørbetalt indhold leveret af Valentinbrands

Det danske firma Valentin Brands giver dig muligheden for at holde nabolagets bedste grillaften med en lækker OFYR grill til din baghave.

OFYR grill forhandler i Danmark

Har du fået øjnene op for de lækre grill fra OFYR grill? Har du konkluderet, at nu skal du bare have fingrene i en af de mange flotte og funktionelle grill? Så skulle vi hilse fra Valentin Brands og sige, at din drøm er gået i opfyldelse! 

Valentin Brands er dansk OFYR forhandler, hvilket betyder, at nu kan du endelig få fingrene i en OFYR grill i Danmark. Du finder et stort udvalg af OFYR tilbehør og grill hos Valentin Brands. Alle grill og tilbehør er i absolut topkvalitet, og der er fuldstændig styr på OFYR prisen!

Historien om en drøm

Valentin Brands starter ud med en forførende beskrivelse på deres hjemmeside, og vi kan kun give dem ret! Med sit sofistikerede, tidløse og unikke design, så må man sige, at Valentin Brands rammer plet, både når det kommer til grillens funktionalitet, men også når det kommer til dens evne til at give brugeren hyggelige stunder med sine nærmeste med madlavning under stjernehimlen.

OFYR Classic Black er en must-have til livsnyderen, der kun ønsker det bedste af det bedste. Grillen er udført i robust stål med en mat finish, og designet er så smart og sofistikeret, at det kan give enhver have stil og kant. OFYR Classic Black fås i varianterne 85 og 100 cm, og findes også som Classic Corten.

Når du tænder op for denne grill, så venter et specielt og mindeværdigt arrangement på dig og dine nærmeste. Formet som en storslået skulptur fra fortiden, således venner og familie kan samle sig rundt om grillen til en lækker aftensmad, eller børnene kan bruge en eftermiddag på at bage snobrød eller riste skumfiduser. 

Praktisk to-i-én løsning

OFYR Island Black er en praktisk løsning, som kombinerer både grill og brændeholder i én, uden at designet ser rodet ud. Den smukke og smarte grill er lavet i Corten stål belagt med sort stål for at gøre designet ekstra stilrent, samt for at give din have kant.

Ikke nok med. at du både får en grill og en brændeholder, så er OFYR Island Black implementeret med et solidt keramikskærebræt og en tilhørende bakke til krydderier, olier eller hvad du nu har lyst til at gøre din mad spændende med. Inviter venner og familie over til middag i haven, og forkæl hinanden med grin, godt selskab og god grillmad.

OFYR Island Black kan købes i varianterne 85 eller 100 cm og fås også i smuk Corten stål. Så bliver det da ikke nemmere at få fingrene i det ultimative udekøkken!

Tryghed hos Valentin Brands

Ovenstående er kun et lille udpluk af de produkter, som Valentin Brands forhandler. Valentin Brands tilbyder deres kunder tryghed og sikkerhed, når du handler hos dem. Derfor tilbyder de 2-3 dages hurtig levering, 14 dages returret og fri fragt ved køb over 999 kr., så du med sikkerhed ikke skal bekymre dig om din ordre eller dine muligheder, hvis nu du skulle fortryde dit køb. 

Det kalder vi for god kundeservice!

Del artikel

Andre læser også