ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sørg for, at du ikke efterlader din familie med ingenting

Af Annoncør

Det er meget svært at snakke om døden. Især hvis man skal snakke med nogen man elsker, især sin kone, mand, kæreste eller barn om ens egen død. Det kan dog være nødvendigt at snakke om, eftersom livet er uforudsigeligt, og man kan være uheldig at være udsat for en ulykke, som tager en af dage. Ud over at det vil være et stort tab for familien, der vil efterlade dem i sorg i mange år, så kan det også efterlade dem i en dårlig økonomisk situation, som vil kræve meget praktisk arbejde, oven i sorgen. Derfor kan det være en god ide at tegne en livsforsikring, så ens familie får nogle penge udbetalt de kan bruge, indtil den værste sorg har lagt sig. Selvom dette ikke er en sjov snak at have, så kan det dog være vigtigt. Man skal altid huske på, at man har forsikringer i håbet om at man aldrig får brug for dem, men hvis man skulle være uheldig at stå i en situation hvor man har brug for dem, så er de vigtige. 

Tegn en livsforsikring, så din familie ender i gode hænder 

Som tidligere nævnt så har man forsikringer i håbet om at der ikke bliver brug for dem. Dette gælder livsforsikringen mere end noget andet, eftersom denne kun bliver udløst ved døden. Den er dog god at have, hvis man har en familie, eftersom den bliver udbetalt til de pårørende i tilfælde af død. En livsforsikring kan tegnes op til 500.000 kroner, og koster i omegnen af 100 kroner om måneden. Selvom det kan lyde dyrt for noget som er meget usandsynligt, så vil det være en stor hjælp til de pårørende, i tilfælde af død, selvom dette naturligvis er en ubehagelig tanke. Klik her hvis du vil læse mere om livsforsikringer, dennes fordel og hvordan man tegner en. 

Døden er et livsvilkår 

Det kan være skræmmende at tage snakken om død op i familien, så det er vigtigt, at man tænker over hvordan man formulerer sig, inden man præsenterer ideen om at tegne en livsforsikring. Man kan eksempelvis understrege, at det kun er en god ide, i tilfælde af, at der skulle ske en ulykke i form af et biluheld eller pludselig uhelbredelig sygdom. Dernæst kan man fokusere på det praktiske i det frem for selve døden. 

Del artikel