MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Som leder påvirker dine personlige og lederskabskompetencer din virksomheds performance

Af Annoncør

Som leder er det vigtigt, at man kan tænke klart, roligt have selvværd og en god portion selvsikkerhed og gennemslagskraft for at kunne drive de ansatte i den rette retning. Oplever du, at det kan være svært at være hele den pakke som en leder bør være, så vil du få stor gavn af personlig lederudvikling.

Få forløst dit fulde potentiale som leder

Det er vigtigt, at man konstant ser på, hvordan man kan forny og forbedre sig. Tiderne skifter og strategier og ledelsesmetoder kan ændre sig meget på kort tid. Det kan derfor være svært at stå foran alle sine ansatte som leder og vide sig sikker på, at man gør alt det rigtige.

I København har mange virksomheder mange ledere til at føre virksomheden og dens ansatte i den rette retning. Med personlig lederudvikling der forløser dit fulde potentiale, vil du udvikle dine personlige og lederskabsmæssige kompetencer. Du vil opnå større selvværd, selvtillid og gennemslagskraft. Du vil udvikle din mentale ro og styrke, så du bliver skarpere og bedre til at træffe beslutninger og skabe en produktiv kultur. Du vil også lære dig selv bedre at kende, så du ved, hvordan du virker på andre i forskellige situationer – og blive bedre til at få dit team med.

Lær at opnå ro og trivsel både på arbejdet og i hjemmet

Det er vigtigt, at en virksomheds leder forstår at drive de ansatte korrekt. En velfungerende flok på arbejdspladsen yder bedre resultater, end hvis der er noget der hænger lidt i bremsen. Det er derfor en vigtig investering for en virksomhed at udvikle og styrke virksomhedens ledere, så de kan drive deres rolle og team til næste niveau af resultater – også under krise og store forandringer.

Der er mange mindre virksomheder der ikke ved, at man kan få støtte og coaching som leder, for at sikre at der ledes bedst muligt. Mange tror, at hvis man er ansat som leder, må man også vide præcis, hvad der er bedst at gøre og sige som leder for at opnå de bedste resultater, men ligesom de ansatte har brug for løbende kurser for at holde deres faglige niveau i top, så har en leder også behov for løbende coaching for at kunne holde det personlige og lederskabsmæssige niveau i top. Man kan ikke lære det på kurser, fordi man ikke kan se sig selv. Der har man brug for professionel sparring.

Det er som regel også nyttigt at en leder ikke blot ser på situationen på arbejdspladsen men også i hjemmet, for er der knas med konen derhjemme, kan lederen være påvirket af det på arbejdet.

Del artikel

Andre læser også