MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sommer i Nordjylland: Få ultimativ wellness ved Vesterhavet

Af Stine Kjølby Christensen

For manges vedkommende bliver 2020 året, hvor sommerferien skal afholdes hjemme i Danmark som følge af myndighedernes anbefalinger.

Det er der i virkeligheden slet ikke noget galt i, da vi jo bor i et smukt og dejligt land – i hvert fald hvis man ved, hvor man skal tage hen.

Er du én af dem, der trænger til et seriøst getaway fra byens puls og stress, så vi vil gerne benytte lejligheden til at anbefale en tur til toppen af Danmark, hvor Skallerup Seaside Resort venter i den uspolerede, nordjyske natur.

Her banker Vesterhavets bølger mod klitterne, og duften af frisk luft er så overvældende, at det er svært ikke at falde pladask for både stedet og omgivelserne.

Siden 1949 har Skallerup Seaside Resort dannet rammen for ferieoplevelser udover det sædvanlige – og efter et par måneders nedlukning af alle aktiviteter, er Skallerup nu igen klar til at byde velkommen til gæster fra både nær og fjern.

Skallerup Seaside Resort er især populært blandt familier, der drømmer om en aktiv og hyggelig ferie for store som små. Feriecenteret byder på alt fra vandland til svømmehal, legeland, biograf, bowling, et dyrecenter, kreative værksteder og meget, meget mere.

Der er masser af aktiviteter, som I kan være fælles om – eller alternativt lade børnene hygge sig i fred, mens man som forældre nyder en stille stund i de fantastiske ferielejligheder, der ligger kun et stenkast fra havet.

Wellness for de voksne

Er du helt og aldeles børnefri og ønsker dig en rigtig kvalitetsferie med én, du har kær, så kan Skallerup også klare det.

Her finder du nemlig også en helt fantastisk wellness-afdeling, Romulus spa & wellness, der med sine romerske termalbade, rislende fontæner, beroligende vandmassage og ikke mindst lyden af insisterende stilhed er den perfekte destination, hvis du trænger til at komme lidt væk fra de vante rammer.

I anledning af genåbningen og den forestående sommer har Skallerup Seaside Resort lanceret en række spa-tilbud, der i særdeleshed henvender sig til jer, der har fået nok af hjemmets fire vægge.

Blandt andet det populære Sommer-wellness-ophold, der i den grad byder på wellness i tosomhedens tegn.

Her er der sørget for forkælelse fra top til tå, og du kan blandt andet glæde dig til en 50 min. lang velværebehandling i Romulus og generelt fuld forplejning fra ankomst til afgang.

Dette ophold fås fra 2.495 kr. pr. person. 

Når dagen er slut, og I har trukket jer tilbage i ferielejligheden, kan I jo enten vælge at slentre en tur på stranden – der ligger få skridt væk – eller blot nyde solnedgangen fra sengen, mens I bliver lullet i søvn til lyden af bølgerne.

Den samme udsigt, som I den efterfølgende morgen vågner op til igen.

Konkurrence

I samarbejde med Skallerup Seaside Resort har vi fået lov at udlodde et midtuge- eller weekendophold for 4-6 personer i spahus af typen D4.

Opholdet er inkl. sengelinned, energiforbrug, miljøafgift samt slutrengøring ved afrejse.

Under opholdet er der fri adgang til tropisk vandland, svømmehal m. dampbad og sauna, legeland, fitnesscenter, dyregård og meget meget mere.

Præmien er gældende i blå prisperiode 2020 og 2021.

Du deltager via vores Facebook-opslag, hvor du blot skal skrive navnet på dem, du gerne vil invitere med.

Del artikel

Andre læser også