Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommerferie-sjov: Send ungerne på gratis skattejagt mens de voksne shopper

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, Frederiksbergcentret
Foto: PR, Frederiksbergcentret

København summer, og feriestemningen har for alvor ramt byen.

Er du og din familie blandt dem, der holder sommerferie her i hovedstaden, bør I måske vende næserne mod Frederiksberg, hvor der både er shopping og sjove oplevelser i sigte.

Denne sommer har Frederiksberg Centret sørget for masser af underholdning til ungerne, så hele familien kan få en god shoppingdag i det store center, som er fyldt med lækre butikker og spisesteder.

I centrets information kan I købe en Sommerferiebillet, der giver adgang til sommerleg og -aktiviteter. Og endda også forfriskende sommerlækkerier.

Sommerferiebilletten koster kun 75 kroner, men har en værdi af 400 kroner.

Is og billet til Zoo

En af de ting, som børnene helt sikkert vil elske ved Sommerbilletten, er, at den giver adgang til Zoologisk Have. Man får nemlig en børnebillet, så man kan hilse på pandaer, isbjørne, flamingoer og alle de andre søde dyr.

Ungerne får også skægt sommerlegetøj som blandt andet en spand med kridt, en bold, hobby-rør med en masse krea-sjov og isforme, så I kan lave jeres egne søde sommersager derhjemme.

Frederiksberg Centret. Foto: PR

Når de små maver begynder at knurre, giver Sommerferiebilletten adgang til en snackpakke bestående af juice og sunde godter fra Føtex samt vegansk mango- eller hindbæris fra Summerbird, og så kan der skylles efter med sodavand fra Palæo.

Deltag i gratis skattejagt

De fleste børn elsker skattejagter, og derfor har Frederiksberg Centret stablen en sjov en af slagsen på benene her i sommerferien.

I informationen kan I hente et gratis skattekort, og så gælder det om at hjælpe Kaptajn Pilfinger med at få alle de undslupne dyr tilbage til Zoologisk Have.

Ved hjælp af skattekortet skal ungerne finde frem til skattekister, der er gemt rundt omkring i shoppingcentret, og hver af dem gemmer på nye ledetråde.

Når børnene undervejs på eventyret finder sjove dyr, krydses der af på bagsiden af skattekortet, og finder man alle dyrene, deltager man i lodtrækningen om et gavekort på 500 kroner til Frederiksberg Centret.

Både skattekortet og den sjove sommerferiebillet fås i informationen til og med søndag 7. august.

I kan læse mere om Sommerferiebilletten her.

Og der er mere info om skattejagten her.

Hvad: Sommersjov i Frederiksberg Centret
Hvor: Falkoner Allé 21, Frederiksberg
Hvornår: Til og med søndag 7. august 2022

Del artikel

Andre læser også