Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spaophold i København – velvære for krop og sjæl

Af Annoncør

Et spa ophold i København er ideelt til dig, der trænger til at koble af og lade op. Heldigvis byder Danmark på masser af skønne wellnesscentre, hvor du kan nyde et spa ophold med en lang række afslappende behandlinger. 

Hvis du er bosat i København, så skal du besøge House of Salt. De tilbyder ét af de bedste spaophold, København har at byde på til overkommelige priser. 

Hvad er House of Salt?

House of Salt er ét af de bedste spaophold København. De tilbyder en lang række former for kropsterapi, som tager udgangspunkt i holistiske behandlingsformer. 

Til et spaophold i København kan du blandt andet booke saltterapi, infrarød sauna, hydroterapi og massage. Alle behandlingerne er planlagt og udført at professionelle fagpersoner, der ved, hvordan man afstresser både krop og sind. 

Book et spaophold København

Er du interesseret i at booke et spaophold København? House of Salt er et godt sted at starte – også hvis det er første gang, at du booker en behandling. 

Hos House of Salt er der en skøn og afslappende atmosfære, som automatisk får dig til at komme i den rette stemning. Deres dygtige personale hjælper dig med at få den bedste oplevelse med spaophold København. Hvis du har spørgsmål, er der altid nogen, som kan rådgive dig. 

Det vigtigste er, at du får en behagelig oplevelse, og det skal der nok sørges for. 

Hvad koster en behandling?

Priserne på de forskellige behandlinger varierer meget. Nogle behandlinger er naturligvis dyrere end andre. Du kan få rabatter på dine behandlinger, hvis du for eksempel booker mere end én ad gangen på dit spaophold København. 

House of Salt tilbyder også abonnementer, hvor du hver måned betaler en fast pris. Så kan du for eksempel få ubegrænset adgang til blandt andet sauna eller saltterapi. Dog skal du huske, at du altid skal booke dit spaophold København, før du møder op.

Se priser, book din behandling, eller køb dit abonnement hos House of Salt.

Hvad er et spa ophold godt for?

Et spa ophold kan være godt for både kroppen og sjælen. Det er naturligvis en meget individuel oplevelse, men de fleste oplever en følelse af afstresning, velvære og glæde, når de har været på et spaophold København. 

Nogle oplever også lindring af ømme muskler og spændinger i kroppen efter et besøg i en sauna eller en god omgang massage.

Del artikel

Andre læser også