ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar penge på din tandlægeregning som studerende

Af Annoncør

Er du en af de mange studerende, der til tider kan have svært ved at få din økonomi til at hænge sammen? Så er du sikkert også en af dem, der har valgt nogle af de store udgifter fra til fordel for andre ting.

Annoncørbetalt indhold leveret af Otto Fogemann

Det kan for eksempel være det årlige besøg hos tandlægen, der ikke prioriteres.

Det har nemlig en tendens til at blive dyrere end først antaget, og det er penge, som unge studerende hellere vil bruge på andre ting. Derfor er det en tendens, at især unge ikke får det tandlægetjek, som de burde.

Det kan hurtigt blive værre

Er det noget, du som ung, studerende kan nikke genkendende til? Så ved du sikkert også alt om, hvor usundt det kan være ikke at besøge tandlægen minimum 1 gang om året. Det kan nemlig hurtigt blive en endnu dyrere fornøjelse for dig, hvis du for eksempel har huller, der blot udvikler sig til det værre eller andre problemer i din mund, dit tandkød, dine tænder eller din mundhygiejne generelt.

Og så skal vi ikke glemme de gener og smerter, det også kan føre til, hvis du ikke har en sund mund.

Find en tandlæge med studierabat

Derfor er der heldigvis hjælp at hente, hvis du bor enten i eller i nærheden af Amager eller Kastrup. Her finder du nemlig en dygtig tandlæge, der står klar til at hjælpe dig med dit årlige tandlægetjek og de behandlinger, som du måtte have behov for – og det endda til en god pris. Her er der nemlig tale om en tandlæge med studierabat, og det betyder, at du som ung og studerende får en god rabat, der gør det billigere for dig at vedligeholde din sunde mund.

Tag derfor et kig inden for hos otto-fogemann.dk allerede i dag og få bestilt din næste tandlægetid.

Del artikel

Andre læser også