Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar tid og penge – få advokathjælp til testamentet på nettet

Af Annoncør

Det er vigtigt at have orden i sine papirer. Uden et testamente kan arven gå til de forkerte ved din død. Men hvem har tid til at tage til advokat – og er det ikke dyrt at holde møde hos en advokat? Det hele kan heldigvis klares online i direkte kontakt med en erfaren advokat.

Hvem arver mig, hvis jeg ikke opretter testamente?

Hvis du ikke har et testamente ved din død, vil arven tilfalde dine arvinger efter arveloven. Loven kan være indviklet – og ikke alle har de standard-ønsker til arvens fordeling, som står i arveloven. Du kan her se, hvem der er dine arvinger efter arveloven.

Ved at oprette et testamente kan du blandt andet:

  • selv bestemme, hvor meget hver af dine arvinger skal modtage
  • gøre arven til dine arvingers særeje, så arven ikke skal deles ved skilsmisse
  • ”låse” arven, så børn først får deres arv udbetalt, når de er f.eks. 25 år
  • tilkendegive, hvem du anser for bedst egnet til at overtage forældremyndigheden over dine børn

Hvordan opretter jeg et testamente?

Mange juridiske opgaver kan i dag løses med advokathjælp, uden du nødvendigvis skal afsætte tid til at tage ind og holde et møde hos advokaten. Testamenter, gældsbreve, ægtepagter og fremtidsfuldmagter er alle eksempler på dokumenter, der kan udformes af en advokat uden afholdelse af møde på advokatkontoret.

Det er vigtigt, at et testamente bliver skrevet med advokathjælp. Det gør en forskel, hvis det er en erfaren advokat, der indestår for det juridiske indhold.

Testamentet er ”din sidste vilje”, og når det træder i kraft, er der ikke længere mulighed for at ændre i det eller forklare, hvad meningen med dine ønsker egentlig er. Derfor er det vigtigt, at man under udarbejdelse af dokumentet er blevet rådgivet korrekt og af sagkyndige personer, der sørger for, at teksten er klar og ikke kan blive fejlfortolket.

Du behøver ikke bruge en af de dygtige advokater i København eller i nærheden for at oprette et gyldigt dokument. Det er typisk hurtigere at vælge en advokat uden for hovedstaden, hvis du ikke har brug for personlige møder. Erfaringsmæssigt er testamenter velegnede til at blive klaret via telefon, e-mail og internet, så du er ikke begrænset til at skulle benytte den advokat, der har kontor tættest på dig.

Lav pris og høj kvalitet kan godt følges ad

Når du bestiller et juridisk dokument online, har advokaten god tid til at gå i dybden med detaljerne. Der spildes på denne måde ikke tid og ressourcer på transport og møder, og advokaten kan fokusere på testamentets ordlyd, så indholdet bliver af den højeste, faglige kvalitet. Du får den bedste rådgivning og mindsker samtidig risikoen for fejl og misforståelser.

Dette giver dig god tid til at tænke over dine muligheder hjemme fra din egen stue, så du sikrer, at du har alle de nødvendige oplysninger med – og til en fast, lav pris.

Del artikel

Andre læser også