ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spark din træning i gang med pre-workout

Af Annoncør

Hvis du er glad for træning og sport, ved du sikkert også, at det nogle gange godt kan være lidt svært at tage sig sammen til at komme afsted. Måske har du sovet dårligt, eller måske har du haft en lang dag på jobbet. På de dage kan det være en stor fordel for dig at anvende pre workout. Pre workout er en drik, der består af flere forskellige ingredienser. Til sammen giver det dig en god energi, så du kan køre et effektiv træningspas eller komme afsted til sport.

Hvad er pre workout?

Pre workout kan enten fås i pulverform eller som shot. Hvis du får det i pulverform, skal du selv blande det op med vand. Selve pre workout består af flere forskellige ingredienser. Oftest er koffein én af dem. Når du indtager pre workout, giver du din krop de bedste forudsætninger for at kunne klare en træning. Når du har indtaget pre-workout, vil du uden tvivl føle dig mere energisk og mentalt klar. 

Vælg blandt flere lækre smage

Du har mulighed for at vælge blandt flere lækre smage, når du køber pre-workout. Du skal altså ikke tvinge noget ildesmagende ned i halsen på dig selv for at få god energi til træning. I stedet kan du vælge blandt både søde og friske smage, der leder tankerne hen på lemonade og saftevand. 

Sørg for at få de rette ingredienser

Du bør altid kigge på indholdslisten, når du køber pre-workout. Det er nemlig forskelligt, hvad de respektive producenter putter i midlet. Blandt andet er det en rigtig god idé, hvis der er BCAA i midlet. Men det er faktisk kun få producenter, der har tilføjet dette. Derudover er koffein også en god idé, da det virker opkvikkende. Men det er også en mere udbredt ingrediens. Det er kun meget få pre-workouts, der ikke indeholder koffein.

Vælg et produkt, der er udviklet i Danmark

Når du køber kosttilskud, er det altid en god idé at vælge at vælge producenter, der har base i Danmark. I Danmark er kosttilskud nemlig underlagt langt strengere krav end andre lande. Derfor er du også sikker på, at dit kosttilskud rent faktisk indeholder det, der står på indholdslisten. Lejlighedsvist dukker der sager op i medierne, hvor et kosttilskud har været forurenet med enten ulovlige eller uhensigtsmæssige ingredienser. I værste fald kan du faktisk blive dopet uden at vide det. Vælg derfor altid danske kosttilskud, så er du på den sikre side.

Del artikel