Spis brød til: Hent et gratis surdejsbrød hos Mission

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Surdejsbrød fra The Standard PR Foto
Surdejsbrød fra The Standard PR Foto

Restaurant Mission på The Standard går seriøst op i deres brød.

Køkkenchef Alex har en baggrund hos Nordisk Bageri og Bæst, og derfor er der naturligvis intet i bagningen af brødet på Mission, som er tilfældigt.

Brødet bliver bagt med en surdej, der har rejst med Alex i over 5 år, og som nu har slægtninge i Chicago, New York, Toronto, en lille by i Ontario, San Fransisco og Jylland.

Alex fik den dengang 12 år gamle surdej af en anden dansk kok, da han første gang kom til Danmark.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh. Også om brød…

The Standard PR Foto

Brød til folket

Dejen fermenterer i minimum 18 timer før bagning, hvilket giver brødet mulighed for at udvikle de forskellige syrer, som sikrer den aromatiske kvalitet.

Brødet bages til sidst ved ekstremt høj varme i pizzaovnen for at give en sej og sprød skorpe.

Mission har nu besluttet at dele deres unikke brød med nabokvarteret, hvor der i forvejen er langt til et bageri med kvalitetsbrød.

Fremover sælger Mission derfor ud af sin brødproduktion, og man vil hver lørdag kunne købe et surdejsbrød til 35 kr.

Det hele sparkes i gang lørdag d. 19 januar kl. 13:00, hvor alle brød gives ud gratis – men du skal være hurtig, for der er begrænset antal.

Læs også: Guide: Her er de største Københavnske restaurantåbninger i 2018

Hvad: Gratis surdejsbrød
Hvor: Restaurant Mission, Havnegade 44
Hvornår: Gratis brød lørdag 19. januar kl. 13.  Derudover brødudsalg hver lørdag fra kl 13:00 for 35 kr. pr. brød (ca. 500 g)