Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode restauranter i København

Københavns madscene er blandt landets bedste og mest diverse. Der er restauranter i byen til en hver smag, fra alle verdens køkkener, og der kommer hele tiden nye, spændende og innovative spisesteder til, man bare skal prøve. Derfor kan det også være en udfordring at beslutte, hvor man skal spise i København, næste gang man skal ud. 

I denne spiseguide finder du et hav af de bedste spisesteder og restauranter i KBH samlet i en let og overskuelig oversigt. Alt du skal gøre er at klikke dig ind på den bydel, du skal besøge, og lade dig blive inspireret til din næste kulinariske oplevelse på en – eller flere – af de lækre restauranter i området.

Filtrer Restaurant

Hvor skal man spise i København?

Der er ingen tvivl om, at nogle af landets bedste og mest populære restauranter har hjemme i København. Byen er hjemsted for alt lige fra SU- og børnevenlige spisesteder til Michelin og udsøgt gourmet, og der er mad- og smagsoplevelser i vente, man måske slet ikke anede eksisterede.

Restauranterne og spisestederne i KBH kommer hele verden rundt. Der er er alt, hvad smagsløgene begærer lige fra de klassiske danske, det velkendte italienske, de spicy mexicanske og alt det bedste, Europa, Asien og Mellemøsten har at byde på.

Der er oplevelser at finde for alle sanser, til enhver lejlighed, og København byder på alt fra de cozy og små stemningsfyldte restauranter, til de anderledes, quirky, farverige, urbane, store, moderne osv.

Hver bydel har forskellige restauranter til alle anledninger, budgetter og smagsløg, og nye smagsoplevelser venter på hvert eneste gadehjørne. Så kig i guiden og lad dig inspirere til at vælge den rette restaurant i København.

Se vores store guide over restauranter i Odense og Aalborg.