MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vinbar København

Der findes ikke meget bedre end et glas velsmagende vin på en af Københavns mange hyggelige vinbarer. God vin egner sig til alle lejligheder, uanset om det er en festlig aften, om du skal catche up med en god ven eller om vejret indbyder til kold rosé.

Du finder et hav af vinbarer rundt om i København – fra Nørrebro og indre by til Vesterbro og Amager. Du finder også flere steder med den populære naturvin i København, samt barer hvor du også kan nyde en omgang lækker tapas on the side.

Vi har samlet en oversigt herunder over nogle af de bedste vinbarer i København, så du let kan finde den næste vinbar at nyde et godt glas veltempereret vin på.

Filtrer Vinbar

Vin til enhver smag

Vin er ikke bare vin. Og selvom du måske ikke er den fødte vinconnoisseur, så kan de fleste smage forskel på god og dårlig vin. På vinbarerne i København kan du være sikker på, at alle vine er nøje udvalgte og opbevaret efter alle kunstens regler.

Når du får din vin serveret på en vinbar, så har den den helt rette temperatur, i det helt rigtige glas, der får vinen til for alvor at komme til sin ret. Og med så mange forskellige druer, sorter og årgange, kan vinbarenes kompetente personale altid finde en flaske, der matcher dine præferencer og smagsløg.

Vin og tapas er et match made in heaven

De fleste forbinder rødvin med en god, saftig bøf på byens restauranter. Men det akkompagnerende måltid behøver ikke være et tungt et af slagsen for at få vinens aromaer til at stå rigtigt ud.

Flere steder i København findes der kombinerede tapas og vinbarer, der serverer de lækreste, lette tapasanretninger med vin, der er specielt udvalgt til de forskellige små retter. Vinen er ikke nødvendigvis rød, for også de lyse og mousserende kan bringe smagene frem.

Vin i alle farver fra forskellige lande

Som sagt er vin mere end bare vin. Der ligger både videnskab og kærlighed bag de unikke flasker, og smagene varierer betydeligt efter lagringstid og hvilke lande, områder og sorter, vinen produceres i.

Mange har kastet sin kærlighed over den søde og sprøde rosé, der passer perfekt til en solskinsdag og socialt samvær. Andre foretrækker en tør hvidvin, der nydes iskold, og som ofte smager af mere.

Og så er der naturvinen. Der findes imidlertid ikke en officiel definition på, hvad naturvin er, men udgangspunktet er, at vinen er vildgæret og tilsat så lidt smagsforstærkere som muligt. Dette giver en delikat aroma og smag, og vi kan kun anbefale dig at prøve naturvin på en af de mange vinbarer i København.