Vin til enhver smag
Vin er ikke bare vin. Og selvom du måske ikke er den fødte vinconnoisseur, så kan de fleste smage forskel på god og dårlig vin. På vinbarerne i København kan du være sikker på, at alle vine er nøje udvalgte og opbevaret efter alle kunstens regler.
Når du får din vin serveret på en vinbar, så har den den helt rette temperatur, i det helt rigtige glas, der får vinen til for alvor at komme til sin ret. Og med så mange forskellige druer, sorter og årgange, kan vinbarenes kompetente personale altid finde en flaske, der matcher dine præferencer og smagsløg.
Vin og tapas er et match made in heaven
De fleste forbinder rødvin med en god, saftig bøf på byens restauranter. Men det akkompagnerende måltid behøver ikke være et tungt et af slagsen for at få vinens aromaer til at stå rigtigt ud.
Flere steder i København findes der kombinerede tapas og vinbarer, der serverer de lækreste, lette tapasanretninger med vin, der er specielt udvalgt til de forskellige små retter. Vinen er ikke nødvendigvis rød, for også de lyse og mousserende kan bringe smagene frem.
Vin i alle farver fra forskellige lande
Som sagt er vin mere end bare vin. Der ligger både videnskab og kærlighed bag de unikke flasker, og smagene varierer betydeligt efter lagringstid og hvilke lande, områder og sorter, vinen produceres i.
Mange har kastet sin kærlighed over den søde og sprøde rosé, der passer perfekt til en solskinsdag og socialt samvær. Andre foretrækker en tør hvidvin, der nydes iskold, og som ofte smager af mere.
Og så er der naturvinen. Der findes imidlertid ikke en officiel definition på, hvad naturvin er, men udgangspunktet er, at vinen er vildgæret og tilsat så lidt smagsforstærkere som muligt. Dette giver en delikat aroma og smag, og vi kan kun anbefale dig at prøve naturvin på en af de mange vinbarer i København.