ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spred glæde i København med blomster

Af Annoncør

Blomster er en god måde at glæde en man holder af og kan gives til enhver anledning. Den kan nemlig tilpasses til enhver lejlighed. Blomster er gode til at opmuntre en man holder af, i tider med modgang.  

Spred glæde i København med blomster!

Bestil blomster levering i København for at sprede glæde i byen. En blomsterhilsen er nemlig den perfekte gave til de fleste anledninger. Det er fx den bedste måde at fejre ens fødselsdag, eller lykønske med et nyt job.

Blomster siger mere end 1000 ord

Grunden til at en blomsterhilsen er en god gave, er at den kan tilpasses til enhver lejlighed. Er det fx en fødselsdagsbuket, kan den bindes i røde og hvide farver. Den kan endda gøres endnu mere lækker, ved at tilføje små fødselsdags flag i buketten. 

Friske blomster bundet på dagen

Når du sender blomster til København med e-BLOMST.dk, kan du regne med, at din kære modtager friske blomster, bundet samme dag af vores faglærte florister. Vi er nemlig en af de første på grønttorvet, for at vælge de mest friske blomster og sikre en god kvalitet.

Blomster levering alle dage

Du har måske prøvet at sende blomster på en søndag, hvor det har været umuligt. Dette skyldes at mange blomsterhandlere holder lukket søndage. Vi ved dog at specielle dage, som en kæres fødselsdag, eller bryllupsdag oftest ligger på en søndag. Vi har derfor valgt at have åbent alle ugens dage året rundt! Du kan derfor regne med at e-BLOMST.dk leverer din blomsterhilsen, også søndag!

Blomsterhilsen leveret samme dag

Ikke nok med at du kan få leveret en blomsterhilsen til København søndag og helligdage så kan du også bestille blomster levering til København samme dag. Du skal blot bestille inden klokken 12, så sørger vi for at din kære får en smuk blomsterhilsen leveret lige til døren. 

Del artikel