Sprød nyhed: Grillen Burgerbar lancerer overdådig Maccy Chicken-burger

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
MaccyChicken hos Grillen Foto: Rasmus Kramer Schou
MaccyChicken hos Grillen Foto: Rasmus Kramer Schou

Valgkampen er kommet godt i gang over there.

Og mens de kæmper om magt, stemmer og fremtid, så kan vi herhjemme fornøje os med den mest amerikanske burger, der længe har set jordens overflade.

Det er burgerkæden Grillen Burgerbar, der den næste måned har gæstevisit på deres menukort.

De har simpelthen udviklet en burger med fried chicken og Mac’n Cheese i. De kalder den Maccy Chicken.

Det helt sprøde kyllingestykke danner platform for den mest cremede Mac’nCheese ovenpå.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns 12 bedste burgere

MaccyChicken hos Grillen Foto: Rasmus Kramer Schou

Amerikansk historie i en burger

Fried chicken er indbegrebet af amerikansk madkultur i mange af de sydlige stater, hvor de elsker at dyppe kyllingen i batter og friturestege den knasende sprød.

Mac’n Cheese er så amerikansk, at det faktisk var præsidenten Thomas Jefferson, der smagte retten i Frankrig og tog opskriften med tilbage til USA, hvor den siden har udviklet sig lidt, og nu er blevet en børne- og studerende-favorit. Også Canada er voldsomt vilde med retten.

Kyllingen og pastaen i ostesauce er altså nu slået sammen i Grillens burger, hvor der også er fundet plads til salat og Grillens mayo  – og hvis man går full on americano, så kan kan tilvælge bacon.

Burgeren lanceres i dag fredag 28. august og kan fås på alle Grillens 8 restauranter blandt andet på Amager, Vesterbro og Christianshavn frem til 27. september.

En burgermenu står i 109,-

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Hvad: Maccy Chicken
Hvor: På alle Grillens 8 restauranter
Hvornår: Fredag 28. august – 27. september
Hvor meget: 109,- for en burgermenu
Hvordan: Læs mere lige her