En moderne bodega: Gammelt stamsted omdannet til bar med mexicanske småretter
Mange lokale på Nørrebro har sikkert lagt vejen forbi Café Stadion på hjørnet af Nørre Allé og Møllegade gennem årenes løb.
For halvanden uges tid siden genåbnede lokalerne med nye ejere og nyt koncept.
Glæd dig til en masse god vin, cocktails og småretter med mexicansk inspiration.
Fra gammelt værtshus til københavnsk hotspot
Café Stadion har ligget på adressen siden 1917, men allerede i 2019 fik det centrale hjørne en ordentlig overhaling.
Ind rykkede et mere moderne køkken med grønne retter, bæredygtig fisk og en masse god vin – og ud røg duften af tobak og meget andet spændende.
Nu er der igen kommet nye ejere, og det er fire gamle kollegaer, der har taget over.
”Vi har tidligere alle sammen arbejdet på Sanchez på Istedgade, og det er derfra, at vi kender hinanden.
Her vil vi gerne skabe en hyggelig bar med mad. Primært med friske smage med inspiration fra det mexicanske køkken,” fortæller de fire til MigogKbh.
Og det bliver altså en bar, hvor du kan få lidt af det hele.
På drikkekortet er der nemlig både øl, cocktails samt ikke-konventionel vin at spore – samt Fernet Branca og hjemmelavet iste.
En moderne bodega så at sige.
Afslappet og uformelt
Bredo kommer til at have åbent fra kl. 15 torsdag til søndag, og gældende for alle dagene er, at det bliver med en ’afslappet god service’.
Altså intet med hvid dug og høje kokkehuer.
”Generelt bliver maden noget, vi gerne selv vil spise. Råvarer i sæson og masser af grønt og fisk.
Det bliver delevenligt, afslappet og uforpligtende,” fortæller de fire venner Kris Porner, Laura Cabrera samt Nina og Esben Pagh.
Navnet Bredo stammer fra en stamgæst fra deres tidligere arbejdsplads, Sanchez, så det er en lille ting, der er taget med dem fra Vesterbro til Nørrebro.
Priserne på småretter begynder fra 65 kr., og cocktails ligger på cirka 100 kr.
Læs mere og book bord på Bredo lige her.
Hvad: Bredo
Hvor: Nørre Allé 27, 2200 København N
Hvornår: Åbent torsdag-søndag fra kl. 15-00