ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Start det nye år ud med en forvandling af din stue

Af Redaktionen

Når vi springer ind i et nyt år, er det oplagt at begynde at ændre på nogle af de ting, som vi længe har villet ændre. Det kan være mange forskellige ting, men det kan f.eks. være, at du længe har været træt af din indretning i din stue. Så kan du starte det nye år ud med en forvandling af din stues indretning.

Indret med nogle nye farver

Når du gerne vil skabe forandring i din stue, kan du f.eks. gøre det ved at begynde at indrette med nogle helt nye farver. Når du skifter farver i din indretning, kan det nemlig hurtigt gøre en markant forskel.

Det kan du gøre ved at skifte dine sofapuder, dine plakater på dine vægge, dine nips og vaser, dine tæpper og plaider m.m., da det som regel alle sammen er nogle ting, der har farver og som er lette at skifte ud.

Find nogle lækre gardiner

Gardiner kan virke som en lidt overflødig ting, der ikke har meget at sige for din indretning, men det er faktisk ikke sandt. Et rum tager sig helt anderledes ud, når du hænger gardiner op. Det skaber en varme og noget fylde til din stue. Hvis ikke du allerede har nogle lækre gardiner, kan du med fordel gå på jagt efter nogle.

Hvis du har svært ved at finde nogle færdigsyede gardiner, der passer til dine vinduer, kan du i stedet købe nogle gardiner efter mål.

Køb et nyt møbel

Det er slet ikke nødvendigt at skifte alt ud, når du gerne vil skabe forandring. Tværtimod skal der som regel ret små detaljer til. I stedet for at skifte alle dine ting ud, kan du i stedet købe ét nyt møbel og kombinere det med de ting, som du allerede har.

Del artikel