MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stik af fra den travle hverdag med 3 forskellige ferietyper

Af Annoncør

Denne artikel er skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

At få et afbræk fra den travle hverdag kan for mange være tiltrængt, når ferien nærmer sig. For én ting er at holde ferie hjemme, og noget andet er at rejse ud i verden. Men hvor er det lige, man skal tage hen? Det kan være svært at planlægge en ferie i takt med hverdagen, der kører afsted i fuld fart. Derfor har vi skrevet denne artikel til dig, så du blot skal vælge, hvilken ferie du helst vil på.

Vi kommer med tre gode bud på en ferie, du kan nyde for at få en pause fra hverdagen. De tre forskellige ferier spænder vidt og bredt, så der er noget for alle. Læs med og bliv inspireret til din næste feriedestination med kæresten, dig selv eller familien.

Aktiv ferie på Tenerife

I dag finder du mange forskellige feriedestinationer, hvor du har mulighed for at kombinere det bedste fra to verdener. Her kan du både få sol og strand, samtidig med at du kan være særdeles aktiv. Op netop en ferie til Tenerife byder på begge dele. Her kan du nyde den skønne natur samtidig med, at du kan blive kølet ned i det krystalblå havvand.

På Tenerife er der også mulighed for at bo steder, hvor der er et stort fokus på sportsaktiviteter. På den måde kan du deltage i en lang række sportsaktiviteter hver eneste dag. Det kan være alt fra en god cykeltur eller spinning til en afslappende yogatime.

Tag på bilferie

I dag er flytransport blevet en synder i forhold til klimaet, og der er også noget om det. Hvis I er en familie på fire eller fem mennesker, kan det samtidig være en dyr fornøjelse at få flybilletter. Men det problem kan I nemt komme udenom, hvis I vælger en bilferie.

Når du skal på bilferie, er det særdeles vigtigt med en god bilforsikring. Du bør altid sørge for at tilkøbe vejhjælp i Europa, så du kan få en hånd, hvis uheldet skulle være ude. På den måde kan I også få en lånebil, imens jeres egen er på værkstedet.

En tur til de græske øer

Hvad er mere fantastisk end Europas svar på Caribien? Det lyder for godt til at være sandt, men faktisk har de græske øer mange af de samme kvaliteter. Her finder du det klareste havvand, hvide sandstrande og en fantastisk natur. Så hvorfor ikke besøge Sivota Diamond Spa Resort, hvor den samtidig kan stå på en solid omgang selvforkælelse?