Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afløser fundet: Stjerne aflyser Fredagsrock-koncert i Tivoli

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto PR
Foto PR

Havde du glædet dig til at opleve Jada til Fredagsrock i Tivoli?

Så er der desværre triste nyheder.

Den danske stjerne er nødsaget til at aflyse sin koncert på Plænen, som ellers skulle have fundet sted 16. juni.

Beslutningen er taget efter, at den populære sanger pga. komplikationer under sin graviditet er blevet anbefalet af lægerne til at aflyse alle koncerter i juni måned herunder også i Tivoli.

På Instagram skriver Jada:

“Jeg er gravid. Jeg troede, jeg skulle dele nyheden nu for bagefter at stå på scenen hele sommeren og gøre det, jeg elsker, sammen med jer. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg havde glædet mig til at skulle rundt til jer alle sammen og synge med mit barn i maven.”

“Men for en uge siden opstod der nogle komplikationer, og jeg blev indlagt på hospitalet. Jordemødre og læger på Hvidovre og Riget har været fantastiske og har passet så godt på os og sørget for at alt stadig er okay med mig og vores lille efterårsbarn. Men de har også gjort det klart, at jeg, på grund af komplikationerne, ikke skal ud og synge lige foreløbig.”

Hugorm tager over

I en pressemeddelelse udtrykker Tivoli, at man har stor forståelse for beslutningen, og at der er 100 procent opbakning til Jada.

”Vi er kede af, at Jada aflyser for vi havde glædet os til at se hende på Plænen. Vi har fuld forståelse for Jadas kloge beslutning, det vigtigste er at passe på sig selv og sit barn!” siger Thor Feilberg, chef for musik og underholdning i Tivoli, og tilføjer:

“Gode tanker herfra til Jada, og så håber vi, at få Jada tilbage på plænen en anden gang. Heldigvis er det i denne situation lykkedes os at lande en rigtig god erstatning i bandet Hugorm, hvor publikum kan se frem til en fed koncert.

Selvom Jada ikke kommer til at spille til Fredagsrock 16. juni, vil der altså stadig blive fyret op for musikken på Plænen.

Tivoli har sørget for, at bandet Hugorm med Simon Kvamm i front erstatter Jada, og dem kan du således opleve på scenen fredag 16. juni kl. 22.

“Det er altid beklageligt, når nogen må aflyse og særligt Jada, som i min bog virkelig har et seværdigt liveshow kørende. Men når det nu skal være, træder Hugorm med glæde til for at tjene og servicere de ærværdige Tivoli-gæster, der fortjener kun det bedste. Vi glæder os og kommer sprængfyldte med energi og lyst til at lade vores musik flyde ud i alle hjørner af den gamle have,” udtaler Simon Kvamm fra Hugorm.

Del artikel

Andre læser også