Sommerens sidste: Stjernekokke går sammen til unik pop-up
Bag sommersæsonens sidste pop-up i Det japanske Tårn i Tivoli står et særdeles rutineret team.
Det består af den af dansk-koreanske stjernekok fra 2-stjernede restaurant Koan på Østerbro, Kristian Baumann, Youngjin Kim fra Koans søsterrestaurant, Juju, og den internationalt anerkendte kok og gastroentrepreneur, Reif Othman, der til daglig opererer i de Forenede Arabiske Emirater.
De tre herrer udgør tilsammen ‘Modu – contemporary modern flavours’ og byder Tivolis gæster på en særlig pop-up, hvor Korea, Danmark og Tivoli smelter sammen og skaber en unik fine dining-oplevelse med rødder i et af verdens mest hypede køkkener:
Det koreanske.
Kun en måned
Det internationale samarbejde kan kun opleves i en måned fra den 23. august til og med 22. september, hvor forlystelseshavens gæster kan stifte bekendtskab med de tre kokkes versioner af koreansk fine dining.
Reif Othmanns innovative stil og Youngjin Kims dybe forståelse af koreanske smage bliver kombineret med Kristian Baumanns enestående opmærksomhed på detaljer og skaber en kulinarisk sammenfletning af kontinenter og køkkener.
Alt sammen båret af tre stjernekokkes passion for det koreanske køkken.
Til deres pop-up i Tivoli kommer de til at servere en 14-retters menu til 1.350 kr. per person. Prisen er ekskl. entré til Tivoli.
Du kan allerede nu booke bord online lige her.
En unik oplevelse
De tre kokke har én gang tidligere delt køkken, og det var til en udsolgt middag i København i september 2022.
Det blev anset for at være en engangsoplevelse, men nu er det dynamiske trekløver samlet igen og denne gang i en hel måned.
Menuen kommer til at trække på populære elementer fra deres tre restauranter; danske Koan og Juju og Hoe Lee Kow, Reif Othmans nyligt åbnede ukonventionelle koreanske restaurant i Dubai.
Pop-up’en vil også byde på en omhyggeligt udvalgt drikkemenu med vine og koreansk Sool (alkohol).
Mændene bag Modu
Den singaporeanske kok Reif Othmann, som er en af få fuldstændigt selvfinansierede restauratører i de Forenede Arabiske Emirater og er kendt for sin utrættelige kulinariske innovation.
Med en fusion af japanske, italienske, franske og koreanske indflydelser er hans madlavning både kreativ og trendsættende, hvilket har givet ham stor international anerkendelse og adskillige udmærkelser – bl.a. Chefs’ Choice Award i den første 50 Best Restaurants i Mellemøsten og Afrika og en plads som den eneste kok på Arabian Business Top 100 Power List 2023.
Sammen med ham i Det japanske Tårns køkken står Kristian Baumann, som er en af de varmeste navne på den danske og europæiske gastroscene.
Blot ti uger efter åbningen af hans koreanske fine dining restaurant, Koan, modtog den ikke bare én men to Michelinstjerner.
Kristian Baumann har desuden en fortid på Noma og som køkkenchef og medejer på Restaurant 108.
Det er også Kristian Baumann, der står bag den koreanske bistro, Juju, som dagligt bliver ledet af den tredje mand bag Modu; køkkenchef Youngjin Kim.
Juju har med Youngjin Kim ved roret hurtigt etableret sig som et københavnsk hotspot og en favorit i mellemprislejet.
Hvad: Modu pop-up
Hvor: Det japanske Tårn, Tivoli
Hvornår: Fra 23. august til og med 22. september 2024