MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Netop afsløret: Store stjerner skal spille med i ny Matador-musical

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Til vinter kan du her i hovedstaden opleve “Matador” på en helt ny måde, når en storslået musical sættes op i Falkoner Salen.

Musicalen er skabt af de kendte filminstruktører Susanne Bier og Anders Thomas Jensen i tæt samarbejde med Lise Nørgaard, og musikken står Burhan G og Lise Cabble for.

Siden det tidligere i år blev afsløret, at musicalen har premiere i vinteren 2024, har Matador-fans ventet i spænding på at høre, hvem der skal spille alle de kendte karakterer.

I dag er sløret endelig blevet løftet, og folkene bag musicalen har netop præsenteret hele castet.

Det skete selvfølgelig i Korsbæk på Bakken.

Ikoniske roller

“Matador” er fuld af store personligheder, og heriblandt kan nævnes Maude Varnæs og hendes mand, bankdirektør Hans Christian, samt hendes søster Elisabeth.

Ingeborg og Mads Skjern er også nogle af dem, der har gjort stort indtryk på mange danskere, og det samme gælder Fru Fernando Møhge, grisehandleren, tjener Bolt og mange flere.

Når de store personligheder til vinter kan opleves på scenen på Frederiksberg, er det en række kendte ansigter, der giver fortællingen om livet i Korsbæk nyt liv.

Det bliver Annette Heick, der spiller Elisabeth Friis, og Nicolai Jørgensen og Lea Thiim Harder spiller henholdsvis Mads og Ingeborg Skjern.

Daimi Gentle indtager rollen som Fru Fernando Møhge, mens Marie Dalsgaard har fået rollen som Maude Varnæs, og Jon Lange forvandles til Hans Christian Varnæs.

Gordon Kennedy trækker i grisehandler Oluf Larsens klæder.

Du kan se det fulde cast her.

Musicalen “Matador” kan opleves i Falkoner Salen på Frederiksberg fra 15. februar til 10. april. Herefter rykker den videre til Holstebro og Vejle.

Del artikel

Andre læser også